Nagy baj, ha a 3 hónapos babám ülésbe húzáskor nem emeli a fejét?
Szerintem érdemes elvinni Dévény tornára, lehet, hogy pár alkalom is elég és biztosan téged is megnyugtatna!
Tényleg sokat kell hasra tenni, úgy erősödnek az izmai.
Az én lányom sem tudta ennyi idősen emelni, kb 3,5 hónaposan lett erre képes. A dévényes azt mondta hogy van sok gyerek ilyen problémával, de kezeléssel elmúlik nyomtalanul, ha önmagában ennyi van, akkor nem komoly gond! Keress minél hamarabb dévényes szakembert, hogy megnyugodj! Hidd el, ez nem olyan hatalmas probléma.
Megnyugtatásképp leírom hogy az én hipotón lányom 6hónaposan kúszik, mindent tankönyvi módon csinál.
A d vitaminhoz nem tudok hozzászólni.
Tartania kellene. Felhúzáskor az nem baj, ha csak utólag viszi függőlegesbe a törzsével. Szóval 1-2 pillanatig lóg, de aztán tartja. Nekem a fiam alvásból felkelve találta magát az orvosi rendelőben 2 hónaposan és első felhúzásra nem tartotta, már akkor mondta, hogy ez bizony baj de csak otthoni gyakorlást ajánlott 2 hósan. De másodjára nem volt gond, mire a fiam magához tért. Ezt azért írtam le, hogy nálatok ilyen baj nem lehetett?
Viszont gyorsan segít a torna, majd meglátod!
Na szép. Ok nélkül, közpénzen. Akinek pedig valóban kell, fizet.
Az orvosod pedig hülye. D vitamin hiány nem okoz hipotóniát.
Abban is barom, hogy neurológusnak kell előbb látnia minden problémát, mielőtt valakinek terápiát javasolnak. Nem mindenkinek használ a Dévény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!