A 2 hónapos babám szeret, szeretne tv-t nézni, árthat neki?
Nem tudom, hogy megoszlanak-e, én még sosem hallottam olyat, aki azt mondta volna, hogy használ. Csak azt hallottam, hogy ártalmas.
Szerintem két hónaposan még ne kezdd el hülyíteni.
A villiogo kep art neki, a kis fejletlen idegrendszere meg nem tud feldolgozni rendesen ennyi ingert.
Hallgatas nem art, de meg ne nezze.
“Good evidence suggests that screen viewing before age 18 months has lasting negative effects on children's language development, reading skills, and short term memory. It also contributes to problems with sleep and attention.”
Ez egy cikkbol van ahol bizonyitottak amit allitanak.
Azt irja, hogy 18 ho alatti babanal negativ hatassal van a nyelv fejlodesre, olvasasra, rovid tavu memoriara. Alvas es viselkedesi problemakhoz is hozzajarul.
Amint a peldakbol is latod, ezek hosszu tavu kovetkezmenyek, evek mulva fog visszanyalni a fagyi :/
Kétlem, hogy egy két hónaposnak annyira unalmas lenne a való élet, hogy TV-re lenne szüksége. Fényes, mozog és hangos, persze, hogy nézi, ha tudja.
Az enyém is bőszen figyelné a TV-t, ha hagynám, pedig nálunk nem gyerekdalok szólnak a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!