Közel 7 hónapos kislányom, szüntelen állni szeretne ( persze én tartom, a terhelést levéve a lábairól). Ti hagynátok/hagytátok/. nyürizni? (vagy inkább tartjátok és engeditek, hogy boldog, álló baba legyen)
Figyelt kérdés
E cél elérésének okából nyügöl, majd egész nap.
Próbálom bíztatni, motiválni külömböző tárgyakkal a kúszásra, mászásra, de nem túl nagy siker koronázza próbálkozásaim... hamar befusztrál a tehetetlenségétől, majd ismételten állva köt ki, kezeim között. Ott annyira boldog! Félek, hogy ez "csapda" megoldás.
2015. jan. 3. 21:09
1/7 anonim válasza:
Ha magatol fel tud allni es egyedul kapaszkodassal kepes az allasra hagyd beken. Ha ezek nem mennek neki akkor nem hagynam allni. Amite gy gyerek kepes megcsinalni azt csinalhatja.
2/7 anonim válasza:
Az én kislányom is kihagyta a mászást, rögtön állt, aztán nemsokára kapaszkodva járt. Semmi hátránya nem származott belőle. Ha önállóan képes rá, nem lesz semmi baja.
3/7 anonim válasza:
Akkor engedd csak neki, ha magától feláll. Ha még csak te állítod fel, akkor az azt jelenti, hogy nem áll készen a gerince arra, hogy ilyen terhelésnek legyen kitéve és nem szabad álló helyzetbe helyezned őt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hittem, hogy még korai őt hagyni állni, bár nagyon erős baba. Örökmozgó és kíváncsi.
2015. jan. 3. 22:02
5/7 anonim válasza:
Ha magától nem tud még felállni, akkor hagyd a saját ütemében fejlődni, nálunk minden lépcsőfok előtt ment a szenvedés, mert akarta már csinálni, de még nem ment, mivel nem segítettem ülni és állni szépen és nagyon gyorsan megtanulta. Ahhoz, hogy az izmai elég fejlettek legyenek az álláshoz kell a sok kúszás-mászás, nem véletlenül fejlődnek a babák úgy, ahogy, ha beavatkozol hátráltatod.
6/7 anonim válasza:
Barmi amit magatol csinal azt lehet. Az en lanyom 6 hosan allt fel, par het mulva lepegetett a butorok menten, nem lehetett visszafogni :-)
7/7 anonim válasza:
Ha tud állni akkor oké,de a mászást erőltesd,mert az indítja be az agyat normálisan.
Ne hagyjátok ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!