Mikor hagytatok eloszor magukra a babatokat?
Az én lányom lassan 20 hónapos. Még nem aludt a nagyszülőknél, de sokszor kimozdultunk már este egy-egy vacsira,bulira..., addig a nagyszülők vigyáztak rá.
De mindig otthon aludt az ágyában.
Először 2 hónaposan mentünk el 2 órára.
De ő szopizott sokáig, szóval nekünk csak később lett több órás esti kimenőnk, amikor már nem szopott.
Ezt mindenki maga érzi, mindenkinek más a jó.
4 hónaposan először úgy,hogy anyós nálunk aludt, mi lagziban voltunk és fél 3 körül értünk haza!
Amikor először ott aludt nála, egyedül kb. 10 hónapos volt!
ha tényleg menni szeretnél, nyugodtan, hisz jo helyen hagyod a kicsit:) van aki nem akar kimozdulni vagy lelkifurdalása van, de szerintem is kell egy kis feltoltodés)
a fiam 4,5 honapos volt, lagziban voltunk, 300 km-re,nehéz volt.
a lányommal sokkal rugalmasabb vagyok, talán mert nem elso gyerek, és tudom, hogy a nagyfiuval is kell programot szervezni, ot korábban már itt tudtam hagyni.
2 honapos baba ugyan felismeri szerintem a szuloket, de amire igazán szuksége van, az szeretet, tiszta pelus és kaja:) ezt pedig egy jo nagyitol is megkaphatja.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!