Ti hány hónaposan vagy hetesen hagytátok először a babátokat az anyukátokra vagy a párod szüleire?
Varratszedés miatt már kb 10-11 naposan otthon hagytuk párom szüleivel, mivel pont akkor jöttek látogatni, én meg féltem, hogy nem fogok tudni hazamenni a varratok kiszedése után bkv-val, mivel még soha nem volt ilyenen, nem tudtam mire számítsak. Megetettem a babát, letettem aludni, és végig aludta azt a kb másfél órát, míg a nőgyógyásznál voltunk.
Aztán anyukámra hagytam a 6 hetes kontrolnál, ott is etettem és a következő etetésre már otthon voltam.
És kb 7 naposan apukára hagytam otthon, mikor nekem kontroll vizsgálatra vissza kellett mennem a kórházba...hát ott két etetés is apukára maradt, mivel a kórházba senki nem foglalkozott vele, hogy engem egy pár napos baba vár otthon :(
Másfél hónaposan már nyugodtan ott hagynám a nagyszülőkre, ha tudom, hogy nem lesz gond, tudják mikor mit szeret a baba.
Mi együtt voltunk most nyaralni anyuékkal, amig mi apával ketesben wellneseztünk addig anyuék voltak vele, és az utobbi 2 hétben már 2x voltunk moziba is :) Megissza lefejt tejet, hagytam is ott, imásja a a nagyanyját, miért ne :))
3,5 hos a lányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!