Eldöntöttétek már, hogy fogják hívni a babátokat?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 08:26
11/17 anonim válasza:
Nálunk nem volt nehéz döntés :) bár még csak 10+3napos vagyok,de már tudjuk az ikreink nevét. Ha fiuk,ha lányok. Ha csajaink lesznek Aletta Irina ès Alina Mirtill , ha kispasijaink akkor Zsombor Valentin és Áron Benett :) Ha fiú-lány kombók a drágáink..hát akkor bajban leszünk,mert nehéz lesz viszont:D
12/17 anonim válasza:
Nálunk lány név sok volt de dűlőre nem tudtunk jutni, fiúból viszonylag hamar kiválasztottuk. 19 héten derült ki hogy kislány lesz és nagyjából a 23. héten sikerült megegyezni a nevét illetően amit nem mondunk el senkinek ameddig hivatalosan meg nem kapja. :)
13/17 anonim válasza:
Nem, annyi biztos, hogy itt is könnyen ejthető név legyen, mert
- Svájcban élünk
- a vezetéknév amúgy is marha bonyolult :D
14/17 anonim válasza:
Ami igazán megfogott és amit 14-15 éves korom óta adni szerettem volna a lányomnak az a Nina volt,de a durva csúfolhatóság miatt letettem róla. Sok név megetetszett időközben,Laura, Lara,Amina,Lili,Kamilla,Dóra,Csenge,Olívia,Níla,de ezeket mind adták az évek során a közvetlen környezetemben,rokonságban,így bajban vagyok a névválasztással, pedig sietni kéne mert júniusban születik a kislányom:-) Most a Maján gondolkodom,egyre jobban tetszik és nincs is a környéken,esetleg Mira, de úgy néz ki Maja lesz.
15/17 anonim válasza:
Kislányunknál 3 név volt tervben:Szofi,Szonja,Lili.Mivel elég ritka a vezetéknevünk a Lilit elvetettük,mert abból mindig sok van.A Szofi,Szonja pedig akkor még nem volt felkapott.Végül Lili lett a kislányunk,nem kapott második nevet és nem is bánjuk.Fiú nevünk nem volt,nagyon hamar tudtuk meg hogy kislányunk lesz.A kisfiunknál Szofi és Mila volt tervben,és Patrik,Ambrus és Kornél.Kisfiú lett,Kornél.
16/17 anonim válasza:
Ha lány, akkor ezek jöhetnek szóba: Alíz, Luca, Csilla, Barbara, Dóra.
Ha fiú, akkor Bálint, Csaba, András, Attila, Tamás.
Ha ikrek lennének, akkor: Csilla és Csaba, vagy Barbara és Bálint :)
17/17 anonim válasza:
Nekem volt elképzelésem mind a fiú, mind a lány névre. A feleségemnek is volt, egyikünknek sem tetszett a másik választása.
Aztán vettünk 1 utónév könyvet. Bejelöltem zölddel ami nekem tetszett, Ő ugyanígy pirossal. Nem beszéltünk róla, nem próbáltuk befolyásolni a másikat.
2 hét múlva összenéztük a közös jelöltek közül választottunk. Nem is tudnék más nevet elképzelni a gyereknek most már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!