Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eldöntöttétek már, hogy...

Eldöntöttétek már, hogy fogják hívni a babátokat?

Figyelt kérdés

2018. jan. 30. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk nem volt nehéz döntés :) bár még csak 10+3napos vagyok,de már tudjuk az ikreink nevét. Ha fiuk,ha lányok. Ha csajaink lesznek Aletta Irina ès Alina Mirtill , ha kispasijaink akkor Zsombor Valentin és Áron Benett :) Ha fiú-lány kombók a drágáink..hát akkor bajban leszünk,mert nehéz lesz viszont:D
2018. jan. 30. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk lány név sok volt de dűlőre nem tudtunk jutni, fiúból viszonylag hamar kiválasztottuk. 19 héten derült ki hogy kislány lesz és nagyjából a 23. héten sikerült megegyezni a nevét illetően amit nem mondunk el senkinek ameddig hivatalosan meg nem kapja. :)
2018. jan. 30. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, annyi biztos, hogy itt is könnyen ejthető név legyen, mert

- Svájcban élünk

- a vezetéknév amúgy is marha bonyolult :D

2018. jan. 30. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ami igazán megfogott és amit 14-15 éves korom óta adni szerettem volna a lányomnak az a Nina volt,de a durva csúfolhatóság miatt letettem róla. Sok név megetetszett időközben,Laura, Lara,Amina,Lili,Kamilla,Dóra,Csenge,Olívia,Níla,de ezeket mind adták az évek során a közvetlen környezetemben,rokonságban,így bajban vagyok a névválasztással, pedig sietni kéne mert júniusban születik a kislányom:-) Most a Maján gondolkodom,egyre jobban tetszik és nincs is a környéken,esetleg Mira, de úgy néz ki Maja lesz.
2018. jan. 30. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kislányunknál 3 név volt tervben:Szofi,Szonja,Lili.Mivel elég ritka a vezetéknevünk a Lilit elvetettük,mert abból mindig sok van.A Szofi,Szonja pedig akkor még nem volt felkapott.Végül Lili lett a kislányunk,nem kapott második nevet és nem is bánjuk.Fiú nevünk nem volt,nagyon hamar tudtuk meg hogy kislányunk lesz.A kisfiunknál Szofi és Mila volt tervben,és Patrik,Ambrus és Kornél.Kisfiú lett,Kornél.
2018. jan. 30. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha lány, akkor ezek jöhetnek szóba: Alíz, Luca, Csilla, Barbara, Dóra.

Ha fiú, akkor Bálint, Csaba, András, Attila, Tamás.

Ha ikrek lennének, akkor: Csilla és Csaba, vagy Barbara és Bálint :)

2018. febr. 3. 17:01
 17/17 anonim válasza:

Nekem volt elképzelésem mind a fiú, mind a lány névre. A feleségemnek is volt, egyikünknek sem tetszett a másik választása.

Aztán vettünk 1 utónév könyvet. Bejelöltem zölddel ami nekem tetszett, Ő ugyanígy pirossal. Nem beszéltünk róla, nem próbáltuk befolyásolni a másikat.

2 hét múlva összenéztük a közös jelöltek közül választottunk. Nem is tudnék más nevet elképzelni a gyereknek most már.

2018. febr. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!