Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon nehézkes az fürdés...

Nagyon nehézkes az fürdés utáni esti elalvás. Ti hogy altatjátok a babátokat?

Figyelt kérdés

Napközben nincs gond, nincs ölben folyamatosan a babám, nem kapkodom ki mindig a kisàgyból hanem inkább többször megyek be és nyugtatgatom...

Nem alszik mellettünk sem de az esti lefekvés vhogy nagyon akadozik. Az éjszakai etetés utan sincs gond.

Már én is ràgörcsölök így lehet ezt is érzi...

2017. nov. 29. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gond a fürdetés után?

Sok gyereket felpörget, ezért jobb elöször megfürdetni, utána etetni és csak ezután fektetni le.

2017. nov. 29. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Persze, hogy érzi ha erővel akarod altatni..hány hónapos?
2017. nov. 29. 13:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Először fürdetem es utána altatom természetesen.

3 hetes múlt a pici.

2017. nov. 29. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
En anno ugy csinaltam mindegyik gyerekemnel, foleg mikor pici volt h mikor felébredt kora este, kapott picit enni - épphogy ne legyen annyira éhes, utana pancsi (igy nem volt nyugos az éhség miatt), aztán pizsi, rendes "vacsi" es alvás. El is aludt cicin szépen en pedig kiosontam mellőle. :)
2017. nov. 29. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Óh, hát még nagyon pici🙂 hasfájós is lehet
2017. nov. 29. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Plusz ilyen piciként nagyobb szüksége van még a test közelségedre is
2017. nov. 29. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Fürdetés után kaja, és egyből megy a szobájában lévő kiságyba. Az elalvás hangulatfüggő. Jelenleg két és fél hónapos, de még mindig van, hogy idő, mire elalszik. Ha elkezd nyűglődni, akkor vagy az apja, vagy én bemegyek hozzá, visszateszem a cumit, kicsit megsimogatom és kimegyek. Aztán megint, és megint. Ezt csinálom, míg el nem alszik. Előbb-utóbb úgyis elfárad és elalszik. Most már van a feje fölött ilyen forgó zenélő bigyó is, arra is jobban figyel, és segít őt elálmosítani. A lényeg, hogy sose maradok ott nála sokáig, különben elvonnám a figyelmét az alvásról, mikor nagyon ügyesen meg tudja oldani saját maga is, csak egy kis noszogatás kell.

Olyan este fél 9 körül alszik el, és reggel 5-6 között ébred, de három hetesen még 3 óránként kelt. Szerintem ne görcsölj rá ennyire. Én is így éreztem az elején, de belegondoltam, hogy én magam sem sem tudnék elaludni csak attól, hogy valaki valamikor bedob egy ágyba, és azt mondja, aludj.

Próbáld most elfogadni, hogy ez most ilyen, kicsit mászkálni kell hozzá. Hidd el, mindig van rosszabb :) Amúgy ha nagyon sírdogál, akkor érdemes kicsit felvenni és büfiztetni, hátha egy puki vagy büfi a ludas, aztán visszatenni újra a kiságyba. Ha ennél is rosszabb a helyzet, egy pihenőszék sokat segíthet még.

2017. nov. 29. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is az vált be, hogy kb tudtuk mikor lesz éhes, előtte fürdés majd megkapta a vacsit és alvás. Sose ébredt fel tőle, hisz az evésbe mindig elaludt.
2017. nov. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!