Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eldöntöttétek már, hogy...

Eldöntöttétek már, hogy fogják hívni a babátokat?

Figyelt kérdés

2018. jan. 30. 08:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Én már tinikoromban eldöntöttem. Azaz 2 név volt. Mivel az egyik nem passzolt a férjem vezetéknevéhez, így könnyen eldőlt a fiam neve. 28 évesen szültem. (ráadásul csak fiú nevem volt favorit, és fiam is lett)

Tehát az lett a fiam neve, amit "mindig is" szerettem volna.

2018. jan. 30. 08:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen el.

29 hetes voltam amikor eldontottuk ha fiu lesz Szabolcs, ha lány akkor passz.. sehogyse tudtunk választani.

Aztan 30hetesen mondta az orvos h garantálja,hogy fiú lesz. :)

2018. jan. 30. 08:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Lány nevünk az első pillanattól van. A fiút még mindig nem sikerült kitalálni, de még van idő.
2018. jan. 30. 08:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Ha van kedvetek megírthatjátok a nevet is. Csak kívancsiságból kérdezem. Mikor a kisfiamat vártuk nagyon nehezen sikerült dönteni, egyik sem tetszett annyira. Viszont lány nevet egyáltalán nem választottunk. A szülőszobán azt se tudtuk mit mondjunk. Tervezzük a kistesót, de már tudom: Kornél-Gréta.
2018. jan. 30. 08:57
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Mivel már megvannak, el :o) Voltak tiniként kedvenc neveim, de később a vezetéknévhez azok nem mentek, a férjemnek meg nem tetszett kb. semmi, ami nekem és fordítva, így nehéz meccs volt majd 9 hónapig, de végül kiegyeztünk - ma meg már persze tök természetes, hogy hozzájuk tartozik.
2018. jan. 30. 08:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk lánynevünk 8 éve volt már. Fiúval bénáztunk, kb egy hónap kellett a döntéshez. De nem lett az igazi, ha fiú lesz a tesó, akkor elölről kezdjük... 😄
2018. jan. 30. 10:22
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Lánynév mindkét esetben volt már a terhesség előtt is. Fiú név viszont abszolút nem. Az első gyerek lány lett, úgyhogy ott megoldódott a probléma. A második "készülőben" van, lánynév ismét van már, teljes egyetértéssel, fiút megint nem találunk... meglátjuk, ha már pocakban lesz, és kiderül, hogy fiú, jó esetben még lesz pár hónapunk kitalálni valamit.
2018. jan. 30. 10:36
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Mèg tervben sem volt a baba a làny neveket màr megbeszèltük a fèrjemmel. Katarina vagy Natàlia. Ès persze fiunk lett. Az utolsò 3 napban döntöttük el a nevèt. Dimitrije lett, mellette a Konsztantin volt kèpben. Pàrom nem magyar ezèrt nem karakterisztikus magyar nevek :)
2018. jan. 30. 11:16
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

Mi a legelső randin megbeszéltük hogy ha fiú lesz akkor Bernát, ha kislány akkor Boróka.

Rá egy évre születtek az ikreink, Bernát Márton és Boróka Liliom.

2018. jan. 30. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez nehéz döntés volt . Páromnak kb semmi nem tetszett ,több száz név közül kb 2re mondta azt ,hogy talán :D végül sikerült 20.hét körül eldönteni a lány nevet. Fiú név semmi . Nem mutatta meg egy uh n sem ,hogy mi van a kis lábai között míg nem azt mondtam ,hogy jó ha fiú kapja az apja nevét én feladom . 29.héten megmutatta ,hogy ő bizony kislány :D Egy mázsás kő esett le a szívemről:)
2018. jan. 30. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!