Eldöntöttétek már, hogy fogják hívni a babátokat?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 08:26
1/17 anonim válasza:
Én már tinikoromban eldöntöttem. Azaz 2 név volt. Mivel az egyik nem passzolt a férjem vezetéknevéhez, így könnyen eldőlt a fiam neve. 28 évesen szültem. (ráadásul csak fiú nevem volt favorit, és fiam is lett)
Tehát az lett a fiam neve, amit "mindig is" szerettem volna.
2/17 anonim válasza:
Igen el.
29 hetes voltam amikor eldontottuk ha fiu lesz Szabolcs, ha lány akkor passz.. sehogyse tudtunk választani.
Aztan 30hetesen mondta az orvos h garantálja,hogy fiú lesz. :)
3/17 anonim válasza:
Lány nevünk az első pillanattól van. A fiút még mindig nem sikerült kitalálni, de még van idő.
4/17 A kérdező kommentje:
Ha van kedvetek megírthatjátok a nevet is. Csak kívancsiságból kérdezem. Mikor a kisfiamat vártuk nagyon nehezen sikerült dönteni, egyik sem tetszett annyira. Viszont lány nevet egyáltalán nem választottunk. A szülőszobán azt se tudtuk mit mondjunk. Tervezzük a kistesót, de már tudom: Kornél-Gréta.
2018. jan. 30. 08:57
5/17 anonim válasza:
Mivel már megvannak, el :o) Voltak tiniként kedvenc neveim, de később a vezetéknévhez azok nem mentek, a férjemnek meg nem tetszett kb. semmi, ami nekem és fordítva, így nehéz meccs volt majd 9 hónapig, de végül kiegyeztünk - ma meg már persze tök természetes, hogy hozzájuk tartozik.
6/17 anonim válasza:
Nekünk lánynevünk 8 éve volt már. Fiúval bénáztunk, kb egy hónap kellett a döntéshez. De nem lett az igazi, ha fiú lesz a tesó, akkor elölről kezdjük... 😄
7/17 anonim válasza:
Lánynév mindkét esetben volt már a terhesség előtt is. Fiú név viszont abszolút nem. Az első gyerek lány lett, úgyhogy ott megoldódott a probléma. A második "készülőben" van, lánynév ismét van már, teljes egyetértéssel, fiút megint nem találunk... meglátjuk, ha már pocakban lesz, és kiderül, hogy fiú, jó esetben még lesz pár hónapunk kitalálni valamit.
8/17 anonim válasza:
Mèg tervben sem volt a baba a làny neveket màr megbeszèltük a fèrjemmel. Katarina vagy Natàlia. Ès persze fiunk lett. Az utolsò 3 napban döntöttük el a nevèt. Dimitrije lett, mellette a Konsztantin volt kèpben. Pàrom nem magyar ezèrt nem karakterisztikus magyar nevek :)
9/17 anonim válasza:
Mi a legelső randin megbeszéltük hogy ha fiú lesz akkor Bernát, ha kislány akkor Boróka.
Rá egy évre születtek az ikreink, Bernát Márton és Boróka Liliom.
10/17 anonim válasza:
Nálunk ez nehéz döntés volt . Páromnak kb semmi nem tetszett ,több száz név közül kb 2re mondta azt ,hogy talán :D végül sikerült 20.hét körül eldönteni a lány nevet. Fiú név semmi . Nem mutatta meg egy uh n sem ,hogy mi van a kis lábai között míg nem azt mondtam ,hogy jó ha fiú kapja az apja nevét én feladom . 29.héten megmutatta ,hogy ő bizony kislány :D Egy mázsás kő esett le a szívemről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!