Ti a babátoknak engeditek hogy nézze a tv-t?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 16:15
21/25 piroska és a farkas válasza:
Ne haragudjatok, de mi az, h a tévé arra kell, h lefoglalja a babát?? Van egy kiscsoportosom, ő meghatározott időben, meghatározott meséket már nézhet. Az öccse SEMMIT. Vannak csörgő, zörgő, húzós, nyomkodós, ilyenolyanamolyan játékaik, babaként is ezzel foglalták le magukat, a megfelelően biztonságos mozgásterepen. Ha főztem, amit tudtam, bent csináltam, látta, h Anya ott van, csak nem 0-24- iges foglalkoztatócentrum. Babát bármilyen ürüggyel tévéztetni szerintem simán csak lustaság, és korlátolt gondolkodásra, illetve a gondolkodás hiányára vall, arról nem is beszélve, h basszus vendégségben ne menjen már a tévé, ez is tök gáz. " jaj de örülök nektek, hogy vagytok, mesélj, bocs közben oda is figyelek, mert ezt a műsort mindig szoktam nézni", áááh
22/25 anonim válasza:
Tv nálunk akkor megy amikor itthon van a férjem, tehát hétvégén állandóan és hétköznap meg esténként kb. délután 5-től. A babát még nem köti le (1 éves múlt), de ott tartózkodik mindig ahol én vagyok. Én vagy a konyhába vagy a szobájába vagy abba a szobába ahol a tv van de nem azért hogy a tv-t nézzem, ő se nézi. Néha odapillant, néha odamegy a képernyőhöz - ez elkerülhetetlen mert a tv minden nap megy. A férjem nem tudna anélkül mit csinálni...A baba játékai meg mindenhol ott vannak.
23/25 anonim válasza:
Hagyjuk már a britteket! "Britt tudósok megàllapitottàk hogy 5-2 az 3!" De ha nem, akkor normális és take 2 paracetamol every 4 hours. Ezt tudják.
Ja meg, majd' kihagytam, azért mert dohányzol!
Az eredeti kérdés: Én is tv előtt nőttem fel, nem lett kutya bajom sem.
24/25 anonim válasza:
Örülj neki. Én nem brit kutatókra alapozom, hanem saját tapasztalatra. A családunkban igenis okozott idegrendszeri problémát a 0-24ben tv-ztetést..
25/25 anonim válasza:
Èn tv előtt nőttem fel. 4 èvesen, mèg otthon megtanultam ìrni meg olvasni, mivel anyukàm a tv elè rakott mikor ment a szerencsekerèk :D
Ettől függetlenül èn direkt nem nèzetem a picùrral a tv-t hogy lekösse. Ha fent van pl mikor èn főzök akkor inkább kiviszem a konyhàba ès magyaràzok neki, ha èpp le kell kötni hogy nèzelődjön akkor vagy a jàtszòszőnyegre rakom, vagy a kiságyàba esetleg a pihenőszèkbe az akvàrium elè, nèzze a kis halacskàkat, azzal jòl elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!