Ti a babátoknak engeditek hogy nézze a tv-t?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 16:15
11/25 anonim válasza:
Jajj Istenem, borogass...
már mindent kitalálnak.. "túlingerli az idegrendszerét"
Következő az lesz hogy mikor fel akar állni nehogy felengedjük, mert el fog esni és beüti a pici lábát. Meg nehogy engedjük homokozni mert tele van bacival.
12/25 Norman Bates válasza:
Utolso, ha a hulyeseg fajna, mar orditanal :/
Itt egy cikk, ahol leirjak, hogy a baba 18 hos koraig nem eleg erett az agya, hogy rendesen feldolgozza a tv-bol jovo ingereket, BIZONYITOTTAK, hogy negativan hat a beszedfejlodesre, kesobb az olvasara es a rovidtavu memoriara is. Alvas problemakat es figyelemzavart is okozhat.
Ezek a problemak evek mulva fognak elojonni, akkor mar hiaba fogod a fejedet, meg probalod rafogni, hogy biztos autista.....
13/25 anonim válasza:
Nem engedtük, teljesen feleslegesnek tartottam. Amúgy sem ment egész nap a tv, mert engem zavar. Csak esténként kapcsoljuk be.
15/25 anonim válasza:
Bocs, hogy belemagyarázok, nincs még gyerekem, de ezt hogy kell elképzelni? Egy babát leköti egyáltalán a tv? Még hiába teszed le, hogy nézze a tom és jerryt, nem ért belőle semmit, de akkor meg minek "leültetni" tvt nézni? Vagy ez arra vonatkozik, hogy fekszik a baba a kanapén, és tőle függetlenül szól a tv?
16/25 anonim válasza:
Utolsó a bababák figyelik a tv-t mert színes mozgó dolgok vannak rajta. Sokszor az anyukák ha mondjuk épp főznek le rakják a babát a tv elé hogy ne sírjon és ne kelljen mellete lenni
17/25 anonim válasza:
Volt valami baby tv vagy mi amin kicsi babáknak való "műsor" ment azt bekapcsoltam neki ha nyűgös volt,vagy valamit meg kellett csinálnom és le kellett kötni.Semmi baja természetesen miért lenne? Nem a texasi láncfűrészest nézte 0-24-ben. Okos értelmes 6 éves,első osztályos kiváló tanuló,3 hónap alatt folyékonyan megtanult olvasni...mértékkel ilyesmit nyugodtan nézhet ha érdekli.
18/25 anonim válasza:
11-es, gúnyolódhatsz a válaszomon, előfordulhat, hogy nem lesz semmi a gyerekeddel, de az is, hogy a következő kérdés kisgyermekkorban majd a "nem köti le semmi, most mit csináljak?" lesz. Én a kérdezőnek válaszoltam, azt csinálsz a gyerekeddel úgyis, amit akarsz.
19/25 anonim válasza:
# 17. A brit tudósok szerint autista a gyereked.
20/25 anonim válasza:
A brit tudósok legalább annyira hülyék mint te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!