Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Engeditek 3 hónapos babátoknak...

Engeditek 3 hónapos babátoknak hogy nézze a tévét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem, nehogy elrontsa a szemét az erős vibráció.
2010. márc. 9. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne neki TV-t néznie? Nem ő dönti el, hanem te. Egyszerűen nem kapcsolom be ha ott van. Ráér még ilyenekkel rontani a szemét. Miért kellene pár hónapos korától szándékosan roncsolni neki?
2010. márc. 9. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem kapcsolom be a tv-t, ameddig a nappaliban van a lányom, csak ha alszik. És ez még így is fog maradni egy darabig.

4 és fél hónapos anyuka

2010. márc. 9. 15:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig be van kapcsolva a nappaliban a tv.Egyszerűen úgy fekszik,hintázik,játszik...,hogy nem lát rá a tvre.
2010. márc. 9. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,néha ha "nézi" is,max fél percig érdekli és magától elfordul.3,5 hós
2010. márc. 9. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk elég sűrűn megy napközben a tévé - rossz szokásom, mióta meg van a baba igyekszem rádiót kapcsolni inkább. Minden napi életünk része, azért nem száműzöm a lakásból.

Inkább ugy szoktam letenni az ágyra a babámat, hogy ne essen a látószögébe a tévé. Illetve az ellentétes oldalra pakolom a játékokat. Ha mégis megkapja a szemét, pár másodpercig figyeli, de nem köti még le.

4,5 hós a baby.

2010. márc. 9. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
NEM! De én a nagyobbiknak is csak keveset engedem és én választom ki, hogy mit nézhet, pedig karácsonykor múlt 2 éves. Ha a pici fent van (ma 3 hónapos), akkor be sem lehet kapcsolva, mert neki most nagyon fontos, hogy figyelni tudjon a környezetésre és a háttérzaj kimondottan ártalmas! A látványáról nem is beszélve. MNegdöbbenve olvasom, hogy mennyi anyuka engedi ilyen picinek, hogy tv-t nézzen.
2010. márc. 9. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon örülök hogy így álltok ehhez a témához. Ugyanis már én éreztem magam rosszul mikor ezzel cseszegettek a barátaim. Szerintük szegény gyermekem el van nyomva, mert nem hagyom hogy, 5 hósan tv-t nézzen. Mert az ő gyerekeik még 1 évesek sincsenek de ha megy a kedvenc műsoruk odamennek és táncolnak rá meg ilyenek.
2010. márc. 9. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Nálunk szinte állandóan megy a tv,megbolondulnék a csendben...A kiságy kivételével bárhová teszem a babámat,addig tekereg,míg rá nem lát a tv-re,azt még nem próbáltam ki,hogy konkrétan meddig nézné,ha hagynám,mert rögtön elfordítom onnan mindig.

Csak azért kérdeztem,mert érdekelt,hogy más hogy van vele.Anyósom szerint gonosz vagyok,meg akaratos,amiért nem engedem,hogy bámulja a gyerek...

2010. márc. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!