Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Bebe...

Mi a véleményetek a Bebe tévéről? Ti engeditek nézni a babátoknak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idős!?
2011. márc. 10. 09:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Az én lányom 6 hós, de megmondom őszintén én nagyon ellenzem, viszont azt hallom, tapasztalom, hogy ennyi idős gyerekek már nézik, azért érdekelne a véleményetek
2011. márc. 10. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem tisztes távolságból engedheted neki (2-3m) úgysem fogja órákig lefoglalni :)
2011. márc. 10. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát az enyémet egyáltalán nem érdekelte. Bekapcsoltam neki de semmi, mintha be se lenne kapcsolva. A normál adókon a reklámokat szerette és ennyi.
2011. márc. 10. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom 14 hónapos és úgy kb 1 hónapja néha bekapcsolom neki. A "néha" pedig az az alkalom, mikor éppen a wc fölé hajolva öklendezek....meg ilyenek. 8 hetes vagyok, és a legelejétől nagyon kínoz a rosszullét, kislányom meg mindig sírt a wc mellett, teljesen megijedt, hogy most mi van. "ilyen alkalmakkor" bekapcsolom a tv-t, addig jól elvan, ha "végeztem", játszunk tovább :)

(de 6 hónaposan egyáltalán nem nézett tv-t)

2011. márc. 10. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
6 hónaposan szerintem semmi szüksége a tv-re. A legtöbbüket általában nem is érdekli. Később úgyis fogja nézni valamennyit a tv-t.
2011. márc. 10. 12:36
 7/10 csill79 ***** válasza:
Az én kislányom 4 és fél hós és imádja.Ha hagynám egész nap nézné.Magyaráz,jár a keze lába és sikongat.Csak keveset engedem neki,ha nincs el sehogy sem.
2011. márc. 10. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Fiam 1,5 éves,és napi max. 10-15 percet hagyom tévézni,az sem régóta.Hat hónaposan egyáltalán nem volt tv nézés.
2011. márc. 10. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,kimaradt,hogy a bebe tv-t nézi ilyenkor,és én is ott vagyok vele,és mondom,hogy mi micsoda.tehát nem azért néz tv-t,hogy én addig mást csináljak,mert szerencsére mindent meg tudok csinálni tőle
2011. márc. 10. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát nálunk elkerülhetetlen h nézze a tv t mert egy szobánk van, és mi este bizony nézzük. A bebe/baby tv t pedig nagyon szereti, és megmondom öszintén, én hasznosnak találom, mert angolul beszélnek, elmagyarázzák, mi micsoda, szinek, tárgyak...sztem jó kis tv! És ha nem birok vele lenne, mert a konyhába vagyok, (ahol örülök h én elférek!) nagyon szivesen nézi, és leköti!

És megmondom őszintén ha mellé fekszek/ülök, hagyom mert nekem is tetszik:)

Ma 5 hós baba és anyukája

2011. márc. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!