Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Engeditek babátoknak, hogy...

Engeditek babátoknak, hogy nézze a TV-t?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 08:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.Amikor már semmi se jó,csak tiszta nyűgös,le szoktam tenni a játszószőnyegre a tv elé.Elnézi egy órát.Mosolyog,nevetgél a reklámoknak.5 hós.
2010. jan. 21. 08:50
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Sokan lepontoznak majd,de en engedem kicsit. Az elejen tiltottam,eltakartuk a jarokat,de annal jobban izgatta a dolog. Remelem nem artok vele neki,de estenkent jatek kozben szokta nezni. Olvastam mar hideget-meleget...nem tudom mi a jobb. Udv:5hos baba anyukaja
2010. jan. 21. 08:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szereti, vannak bizonyos műsorok, amikre teljesen rá van kattanva. Akkor szoktam engedni Neki, ha dolgom van (főzök, rendet rakok stb.).
2010. jan. 21. 08:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem délelőtt 1 órát volt bekapcsolva meg este hiradókor.

A fiam kedvence az időjárás jelentés Onyutha Judittal :))) Hogy miért, nem tudom :) de arra mindig tök csöndben figyelt, meg se pisszent sose:)

Most 2 éves múlt és még mindig nem beszél, ezért nullára csökkentettük a tévézést, mert azt is hallottam hogy emiatt se beszél (dehát mondjuk alig ment a tévé korábban) de nem akarom hogy ezen múljon bármi is.

Bár nem hiszem igazán hogy ez befolyásolná a beszédjét.

2010. jan. 21. 08:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Az hogyha megy a nappailban a tv és a baba néha néha odapillant még természetesen nem baj, de a tv elé rakni hosszú időre, hogy nézze, nagyon káros a szemére, nem szabad. Nem én találtam ki, orvos mondta, de logikusnak is tűnik. ha szeretnéd megóvni a szemét, ne nézesd vele.

Ráadásul ha hosszú távon nézi, túl sok inger is érheti, nem neki való ez még. 6 hós baba anyukája

2010. jan. 21. 09:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert ez a 21. század!

Persze nem direkt neki kapcsolom be, de ha megy, néha odanéz.

2010. jan. 21. 09:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk megy a tv- mi is nézzük néha és a nagy tesók is nézik. Néha odanéz, a hangosabb dolgok Pl. reklám felkeltik pár pillanatra a figyelmét, de igazán nem érdekli. A zenét (Viva, MTV) viszont imádja...a klippek nem érdeklik, viszont minden porcikája mozog, ha szól a zene :D 16 hós
2010. jan. 21. 09:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam bekapcsolni, ha a pelusozás szinte bírkózásba megy át.Az addig leköti, míg kicserélem neki.
2010. jan. 21. 09:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de persze nem egész nap. Imádja az apukájával nézni a jégkorongot és az amerikai focit. Mindig beszól a játékosoknak :-) Szerintem tetszik neki ahogy a sok kis ember ide-oda mozog.
2010. jan. 21. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Alkalmanként igen.Nálunk az evés úgy zajlik,hogy arra a rövid időre bekapcsolom a tévét.Sajnos máshogy nem megy.Próbáltam mondókázni,énekelni,lekötni a kisfiam figyelmét ezer féle dologgal...de nem ment.Ez az egész 8-9 hónapos korától van így,előtte nem volt gond.

És addig egyáltalán nem érdekelte a tv,a közelében sem jártunk.

2010. jan. 21. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!