Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Luca és Mici két iker kislánynak?

Luca és Mici két iker kislánynak?

Figyelt kérdés
Jó szerintetek ez a két név együtt? Mindenképpen hasonló hangzást szeretnék, mivel a tesó Bence. A Luca az biztos marad. A Miciben nem vagyunk biztosak. Esetleg milyen neveket ajánlanátok?
2018. jan. 24. 21:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
Azon gondolkodtam, hogy a Bence és a Luca mellé tök jó a Lenke. Mind a két névhez hasonlít, mégsincs bob_és_bobek-érzése tőle az embernek.
2018. jan. 25. 14:25
 22/29 anonim ***** válasza:
59%
Legyen Emília.
2018. jan. 25. 18:19
 23/29 anonim ***** válasza:
52%
Nekem tetszik mindkét név. Luca-Minka páros is tetszik :)
2018. jan. 25. 21:45
 24/29 anonim ***** válasza:
23%

Nyugodtan add nekik ezt a két nevet, ha tetszik! Szerintem is aranyosak. :)

Az pedig nem a te hibád, hogy itt a többség nem képes elvonatkoztatni a közhelyben megszokottaktól. A régi szép időkben teljesen normális volt a Mici, mint leánynév, én is ismertem egy Mici nénit, és kifejezetten illett rá a név, szóval csak azt tedd, amit a szíved sugall! :)

A közvélekedést pedig a "csakazértis" módon inkább tudod alakítani, mintha hallgatnál rájuk, máskülönben ez az ostoba felfogás sosem fog megváltozni.

2018. febr. 9. 05:31
 25/29 anonim ***** válasza:
58%
24es, csakhogy a Mici néninek ez a beceneve volt, és valójában Máriának hívták. Becenévnek tökéletes de én nagyon haragudnék a szüleimre ha ilyen gyerekes és komolytalan nevet kényszerítenének rám.
2018. febr. 9. 06:50
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm az infót kedves előző, ezzel magam is tisztában voltam. De azért kösz, így legalább a többiek is kicsit többet megtudhattak a becenév hátteréről, s a Kérdezőnk is kapott egy remek alternatívát! :)

(Bár miután a Veronika után a Vera, a Gergely után pedig a Gergő is szabadon anyakönyveztethető lett, egyáltalán nem lepődnék meg, ha ez a Micivel is hamarosan megtörténne.)

2018. febr. 9. 12:29
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

"Becenévnek tökéletes de én nagyon haragudnék a szüleimre ha ilyen gyerekes és komolytalan nevet kényszerítenének rám."

Ez a te véleményed, te a mai fejeddel és felfogásoddal így gondolkozol. Ha viszont tényleg megkaptad volna a Micit mint nevet, nem hinném, hogy ugyanezt mondanád, főleg, ha megszoktad volna, hogy így szólít mindenki, és a szólítgatásaid között ott lenne szüleid mosolya meg egy csomó pozitív töltetű élmény, emlék is. Így hogy nem kaptad meg, nagyon könnyű ezt kijelenteni. Persze, ha tényleg megkaptad volna és nem tetszene, még mindig elmehetsz az anyakönyvvezetőhöz, hogy megváltoztasd. Viszont a kommented nem akkor lenne igazából hiteles, ha megkaptad volna és valóban nem tetszene a név? :) (Ettől függetlenül részemről ment a zöld kezecske...)

2018. febr. 9. 12:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Mira, Fanni, Cecília, Alice, Júlia, Liza, Anna, Hanna, Imola, Boróka, Borbála, Terézia, Nóra, Noémi, Sára, Aisa, Eszter, Édua, Virág, Pálma, Dóra, Dorottya, Kamilla, Lea, Léda, Adél, Alíz, Bernadett, Odett, Piroska, Vilma, Kincső, Flóra, Jázmin
2018. máj. 8. 10:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Fruzsina,ELiza,Otilia, Szilvia még pl jók lehetnének
2018. máj. 8. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!