Luca és Mici két iker kislánynak?
Figyelt kérdés
Jó szerintetek ez a két név együtt? Mindenképpen hasonló hangzást szeretnék, mivel a tesó Bence. A Luca az biztos marad. A Miciben nem vagyunk biztosak. Esetleg milyen neveket ajánlanátok?2018. jan. 24. 21:29
2/29 anonim válasza:
Micit nem is biztos, hogy lehet anyakönyveztetni. De én biztos, hogy nem adnám! Az elsőnek igaza van, macskanév...
Viszont a Luca szép :)
4/29 anonim válasza:
Szerencsétlen harmadiknak is adjatok már embernevet.
Hasonló gyakori, rövid nevet adnék
Bence, Luca, Réka
Bence, Luca, Liza
Bence, Luca, Flóra
5/29 anonim válasza:
A Micit nagyon ne...A Luca az jó.
6/29 A kérdező kommentje:
A Mici nagyon tetszik, de lehet inkább becenévnek. Nem akarom, hogy csúfolják. Bár én nem tartom viselhetetlen névnek, de kíváncsi vagyok a véleményekre, pont azért, mert nem akarom hogy felkapják a fejüket a név hallatán
2018. jan. 24. 21:40
8/29 anonim válasza:
De, viselhetetlen név. Nagyon állatnévként van a köztudatban, hagyjátok meg inkább becenévnek.
Nálunk van Luca-Miléna ikrepáros, az ő becenevük Lulu és Mici
9/29 anonim válasza:
valami mas c betus noi nev?
fura igy szerintem a Mici ,de ertem a koncepciot a c-kkel.
10/29 anonim válasza:
Persze, majd akkor mondd, hogy nem vállalhatatlan, ha valami komoly karrierje lesz... Dr. Kiss Mici. Hát röhej, komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!