Ikresek, vagy kis korkülönbséggel született babák szülei! Iker/testvérbabakocsis kérdés?!
Nezd meg jol a mereteit.
Nekunk volt egymas melletti, egy Peg perego es dupla babakocsihoz kepest nagyon keskeny volt es konnyu (75-76 cm szeles volt es 8 kg korul). Volt sima babakocsink is es attol kb 20 centivel volt szelesebb, ez nem sok. Siman befertunk vele mindenhova, ajtokon is atjutottunk, buszoztam is vele gond nelkul.
A nagyon apro, zsufolt boltokba nem szerettem vele jarni, bar oda a sima babakocsival sem, mert bar elfert a sorok kozott ez is, de mindig izgultam, hogy a gyerekek leverik a fel arukeszletet, ha kinyulnak a kocsibol.
De nem mindegyik marka egyforma, lattam ettol joval szelesebbet is.
Ennyit ír méretnek!Vajon melyik a szélessége?
Mérete: kinyitva: 105*78*88 cm
Egyébként szerintem felejtős lesz ez a modell, mert azt írja, kb 15 kg-ig használható. Másfél éves lesz a tesó, mire jön a pici és most 9kg majdnem... :/
A 101 cm biztos, hogy a magassaga. Jo esetben a 78 cm a szelesseg es a 88 cm a hossz (tehat az elejetol a hatuljaig). Bar ez csak tipp, tisztazni kell a bolttal/eladoval. A mienknel kb ugyanannyi volt a szelesseg es a hossz, arra emlekszem, olyan 75 cm korul volt mindketto.
A 15 kg-ot ezeknel ugy kell ertelmezni, hogy ulesenkent 15 kg a terhelhetoseg. Egyebkent a mienk birt tobbet is, ez a sulykorlat a babakocsiknal az ules szovete, rogzitese (kapocs, szeges, stb) miatt van, birjak a strapat a jo minosegu kocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!