Kis korkülönbséggel baba?
Na ezt a kérdést már láttam, de arról nem volt szó, hogy a magzat esetleges elvetélése a 2éves kis gyerek mellett mennyi esélye van?
Mert ugye emelés/terhelés nem tesz jót a magzatnak.
Szeretnénk kis korkülönbséget, csak ettől tartok.
Írnátok tapasztalatokat?
Kollégám feleségének ősszel lesz 3 éves a fia, 11 hónappal fiatalabb a lánya, és 20 hetes terhes...
Egy egészséges terhesség nem fog elmenni nagy tesó miatt.
Bátyám és nővérem közt 2 év 3 hónap van. Nővérem és köztem szintén. Mindhárman egészségesek vagyunk.
19 hónap van a két gyerekem között.
Ahogy már mások is írták, egy egészséges terhesség alatt nyugodtan lehet emelni, persze, óvatosabban, lassabban.
A fiam mindig is nagyobb volt a társainál, így 1 és 1.5 évesen (tehát a terhesség alatt) sem volt már pehely súlyú, ha jól emlékszem 14-16 kiló volt, és elég sokat kellett emelgetni mert egyébként még azért picike volt, nem úgy volt hogy reggel kivettem az ágyból, este beraktam és ennyi.
Sokan azt hiszik, hogy a terhesség betegség, pedig nem, mindent lehet csinálni csak óvatosabban. Én mindkét terhességem alatt pakoltam a tüzifát, természetesen a nagyokat meghagytam a férjemnek, de ugyan úgy toltam a talicskát, nyírtam füvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!