Kis korkülönbséggel jobb testvért vállalni?
Novemberben lesz egy éves a lányunk.
Nem tervezett baba, én 20 éves vagyok, a vőlegényem 23. De nemrég szóba került a kistestvér gondolata... Én nem vagyok ellene, mert élveztem az egész terhességet, a császárból is hamar felépültem és szeretek anya lenni, nem érzem azt a kétségbeesést, lehangoltságot, amiről itt ír néhány anyuka.
Szerintetek az 1-2 év kevés a testvérek között?
Én mikor várandós voltam akkor úgy gondoltam h egy évesen próbálkozhatunk a tesón.na most nem igy gondolom :D
Én is mindent jól viseltem,nagyon jó babám van,de lelkileg és még testileg(én Félek a császáros hegemtől mert igy is érzékeny szokott lenni) egyáltalán nem érzem h kellene most baba.úgy gondolom h olyan 3-4 évesen már jöhet de addig valahogy nem.ez a kis idő amit otthon töltök vele(arra a két évre gondolok amíg nem dolgozon) az szóljon arról h vele foglalkozzak,nem az h 2 évesen már jön a tesó és akkor Ő hátrányban lesz,hisz nekem még az a két éves kor olyan picike :(
De persze ki h gondolja!na meg h annyi időre kiessek a munkából:o úgy érzem jo lesz majd egy kicsit vissza menni dolgozni kicsit kizokkenni az anya szerepből.
De ha te úgy gondolod h jöhet a tesó és nincs akadálya akkor hajrá :)
Jo a kis korkulonbseg, de en is azt preferalom, hogy teljesen ra tudjak figyelni min. 2-, de inkabb 3 evig.
A baratnom pl akkor lett terhes mikor 1 eves volt a " nagy " , es olyan szerencsetlenul alakult, hogy 9 honapig VEGIG fekudnie kellett , csak wc re kelhetett fel. Igy nem tudta egyaltalan ellatni az 1 evest, igy a nagyszulok vigyaztak ra 100 % ban, es ez nagyon megsinylette a kapcsolatukat, rengeteget sirt a baratnom. Ilyenre is gondolni kell.
Meg te meg fiatal vagy. En 35 evesen szultem az elsot, igy olyan sok idom nincs mar varogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!