FP tanuló kutyushugi vagy FP sütifaló kincsesbödön a "jobb"?
Lányaimnak mindkettő van. A kutyus hamarabb jó lesz. Ha véletlenül eltalálja, akkor zenél és egyébként is kedves figura (mondjuk 6 hónaposom rá sem hederít egyelőre).
4,5 hónaposan a sütifalóval semmit nem fog tudni kezdeni, a zenéje meg agyzsibbasztó, hogy te nyomkodd neki folyamatosan. Inkább 1 évesen éri meg megvenni, amikor már próbálgatja beilleszteni a formákat.
Nekem a süti faló nagyon bejön :)
Az én 7 hónaposomat sem érdekelte csak h villog,hiszen igy nem tud odaulni játszani vele.csak bekapja-nyaldossa.
Ahogyan elöttem is írták inkább 1 éves kortól ajánlott nem véletlen van rairva
kutyus
Azt úgy is nyomattam neki ennyi idősen mikor ő még nem tudta nyomkodni csak a dalok amik nagyon aranyosak rajta, illetve a villogó szívecske is nagyon tetszett neki, formabedobó tényleg 10-12 hónaptól jó mikor már elkezdik a pakolós korszakukat.
Nekünk is van mindkettő.A kutyus ajánlanám ilyen picinek.Azt tényleg még akár ő is nyomogathatja.
A sütibödönt 9 hónaposan kapta a névnapjára de akkor nem igazán játszott még vele,13 hónapos korában kezdte érdekelni jobban.
Nekünk van még szinten FP szundipajtink is,az is nagyon jópofa,ajánlom azt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!