1,5 gyereknek sütifaló kincsesbödön? Azt szeretném neki
megvenni mikulásra! Rengeteg tanuló játéka van de erre
gondoltam, hogy megveszem neki! Érdemes?
Nálunk Mikulásra csak csoki lesz a gyerekeknek miért kell ilyen drága dolgot adni neki ? Mit adsz karácsonyra vagy pár év múlva házat veszel neki névnapjára...?
2010. nov. 16. 12:58
2/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Nálunk is kap csokit is.
De a rokonoktól amit kap pénzt abból gondoltam,hogy megkapja ezt!
Szia! Nekünk 1 éves szülinapjára kapta a bödönt. Most 1,5 éves és szereti. Annyi hátránya van, hogy elég nehezen mennek bele a formák, így ketten játszunk vele. Kiborítjuk, és ő vesz egyet a kezébe. Én odaforgatom ahol a helye, ő megpróbálja beletenni. Ha nem sikerül, akkor beteszem neki ( szerencsére megáll ) ő pedig belöki. Ettől függetlenül szerintem örülni fog a gyermeked neki.
2010. nov. 16. 13:12
Első! Miért nem a kérdésre válaszolsz?? Úgy bírom,akik mindig más pénztárcájában turkálnak...
Aki megteheti,miért ne vegyen drága játékot?
Egy ilyen bödön 6ezer ft. körül van.Azért az nem a világ....
Szal bocs az offért!Szerintem jó ajándék a bödön!
A gyerkőc biztos élvezi majd,ahogy hangot ad,ha jó helyre dobta be a sütit pl.
Én is vennék,de az én lányom még kicsi hozzá.
(Nyugodtan pontozzatok le,de nem bírtam ki szó nélkül...)
2010. nov. 16. 13:43
Szia!
Mi már vettünk ajándékba, nagyon szerette a kisfiú, aki kapta! Szerintem érdemes.
Off: amúgy a család nálunk is nagy, legalább 10 helyről kapna mikuláscsomagot az egyévesem, szeritnem semmi értelme, hogy több tonna csokit vegyenek egy ekkorka gyereknek, ezért mi is úgy kértük, hogy inkább családonként összefogva valamit vegyenek neki, akár ruha, akár játék, de ne álljon itt hónapokig az a halom csoki.
2010. nov. 16. 13:58
Szerintem is jó ötlet ez a játék. Nekünk 9 hónapos kora óta van meg, akkor még csak azt élvezte, hogy ha megnyomja az orrát, akkor világít és csak próbálgatta a formák behelyezését. Most el volt rakva, mert annyi más játékot kapott szülinapjára, de biztosan nagy siker lesz, ha újra előveszem.
2010. nov. 16. 14:02
Sütifaló az egyik legjobb barátja a kisfiamnak. 1 éves kapta meg, és most 1,5 éves, de napi szinten játszik vele. Ezt nem tudja megunni. szerintem nagyon jó játék.
2010. nov. 16. 14:26
Mi is 1 éves szülinapjára vettünk bödönt a lányomnak!Nagyon szereti még most is.(19 hónapos)Szerintem érdemes megvenni!
(most 4990Ft akciósan tesco,auchan)
2010. nov. 16. 15:27
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is úgy vagyok vele,hogy inkább játékot veszek neki mint hogy annyi csokit egyen!
Biztos vagyok benne hogy csokit is vesztek mellé...és nem turkálásnak szántam ,csak szerintem felesleges mikulásra ilyen ajándék,kidobott pénz,mert lássuk be akinek van ,volt pici lurkója az tudja hogy ideig-óráig játszik vele aztán ennyi...Nekünk egyszerű piros vödör volt sárga tetővel ,formákkal és ugyanazt az élményt nyújtotta a gyereknek, negyed annyiért és én örültem ha beledobta nem a bödön helyettem...ti tudjátok.Mi idén is megyünk "Télapó"túrára,ezt egy túra egyesület csinálja,név szerint hívja a kicsiket,mi írunk róluk pár sort ő elmondja és átadja a várva várt csomagot,amiben csoki,gyümölcs és apró játék van:)
2010. nov. 22. 13:25
Kapcsolódó kérdések: