Milyen finomságot lehet adni mikulásra egy olyan gyereknek, aki nem szereti a narancsot/mandarint, nem ehet mogyorót, csokit és kakaót, aszalt gyümölcsöt meg amúgy is ehet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 14:16
1/8 kisnita válasza:
Pukit, köles golyót, más egyenlőre nem jut eszembe.
3/8 anonim válasza:
banán, alma, dió, almachips, ropi, joghurt, keksz ilyesmi...
4/8 anonim válasza:
kinder tejszelet, krémtúró, alma, banán, pufi
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
A zizit megpróbálom, ha lehet kapni a SPARban...
A tejes dolgok sem mennek (rudi, kinder szelet ezek kilőve. Meg persze a túró rudin ott a csoki... :o(
Kölesgolyó meg nem számít különlegességnek. Pufin gondolkozom, nem vagyok a híve alapból, de hát egyszer van mikulás... :o)
2010. dec. 4. 20:40
7/8 kisnita válasza:
Beteg a gyerek vagy mért nem ehet ilyeneket? Mennyi idős?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy rosszul fogalmaztam a "gyerek" szóval, bár az, de még csak 15 hónapos, ezért raktam a baba témakörbe.
Tejfehérje allergia miatt (ekcémás tőle) nem kaphat még tejes dolgokat, a mogyoró-dió meg még életkora miatt nem jön számításba.
Kapott zizit és teljesen tetszett neki.
Picit nehéz, mert a nagy tesó meg több mindent is kapott, de jól sült el.
Köszönöm mindenkinek!
2010. dec. 5. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!