Anyukák! Ki mit vesz mikulásra, karácsonyra 1,5 éves gyermekének?
Tudom,hogy még odébb van csak én már szeretem előre kigondolni,főleg,hogy a nagymamák is jelezték már,hogy adjunk ötletet!
Könyvei,plüssei,formabedobói,kinti játékai,bébitaxija,ugrálócsacsija,zenélős játékai vannak stb vannak!
Gondoltam játszósátorra ami mászólalagutas de ezen kívül semmi másötletem nincs!
Mikulásra kb 1-2 ezer ft a keret,karácsonyra meg 10 e ft.!
Ennek tudatában adnátok ötleteket a ti babáitok mivel szeret bent játszani vagy mit terveztek nekik venni??
Köszönöm előre is!
mászóalagutas cucc szuper, nekem a lányom 1 éves szülinapjára kapta és imádja. könnyen össze csomagolható, így nincs minden nap elö.
nekem 15 hós lesz, mi legoduplo nagyobb szettet veszünk, már érdeklik az állatok, vagy állatkertest vagy farmosat.
az azért is jó mert mindig lehet hozzá venni kisdobozost pl névnapra stb...
aztán little people-t is nézegetjük de nem vagyok benne biztos, de szerintem az is jó.
amit ajánlok, mi ezt is 1 évesre kaptuk, azok a fa puzzelek amik minden egyes kép kis fogóval kivehetö (tuti tudod melyik az), másfél éves lassan vissza is tudja rakni.
aztán mi most kaptunk fakockát is szuper jó. ja és kislányom van egy fa tolható babakocsit kapott és ez még egy hónap múlva is sláger, szinte minden nap tologatja, rendezgeti, bele tesz mindent, az utcára is kitudjuk vinni. lehet ilyet tüzoltóban meg más formában is venni.
mikire szerintem egy kis csokit kap és késsz. esetleg egy karácsonyis könyvet, vagy valami plüss figurát ami mikis, vagy szarvasos.
Lanyomnak legot es babakonyhat tuti veszunk.
Kap meg 1-2 babat es meg 1 babakocsit is (mar van neki, de imadja).
Kap konyveket ugraloasztalt.
Telapora "ekszereket" hajgumikat, hajcsatokat kap, mert most nagyon csajoskodik :D
bocs az off-ért, de ez engem is érdekelne :))
Decemberben lesz csak a lányom 1,5 éves, amiket leírtatok annak ő is örülne? Milyen az a játszósátor mászó alaguttal? Tudtok linkelni?
Tényleg bocsi az OFF-ért!
Kisfiam Karacsonyra:
- lego duplo szettet kap (rendorauto, helikopter, repulo meg tuzolto auto) Ezekert meg van teljesen orulve.
- Thomas vonat szettet. Ez a kedvenc meseje. Mar van egy Thomas vonatunk sinekkel, vagonokkal + masik ket vonattal es ezekkal annyira imad jatszani, hogy ehez veszunk neki meg kellekeket, hogy bovuljon a szettje.
- 1-2 mesekonyv
- gyurmat formakkal
- hatalmas muanyag nyuszikat amit ossze lehet epiteni
Mikulasra:
- Csokitelapo,
- keksz,
- furdojatek (mert a regit ideje lecserelni)
- Furo szett mert ezzel a baratnom kisfia orakig eljatszik igy gondoltam en is beszerzek egyet a fiamnak. :)
Köszönöm mindenki válaszát!
Jó ötleteket írtatok!
15.08-nak,ilyen a sátor:
Még jöhetnek válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!