2 hónapos iker babáim hasfájására milyen megoldás lehetne még?
Hetek óta küzdünk a pocakfájással.. oda figyelek arra mit eszek de hiába.. az espumizan nem igazán használ..az infacol sem.. most a grape water angol vizzel probálkozunk de a kislányom nem hajlando lenyelni..amit le nyel azt vissza oklendezi, kiköpi..
belekeverem egy kis tápszerbe (mivel ikrek igy napi 1-2-szer tápszert kapnak hogy tudjon pihenni a cici) ugy megissza de azota bukik vissza sokszor meg ha nem kap angol vizet akkor is.. ilyen előtte nem volt.. ez normális?
valami ötlet, praktika?
A gripe water okozhat bukást (talán az ánízs benne), szerintem ne erőltesd.
Lactase comfort, biogaia esetleg, utóbbinak napok is kellenek, mire van javulás, ha van.
A szelcsovet mennyi udeig alkalmazod?
Nekem egyszer mondta a doki, hogy 20 percig csinaljam, mert kb ennyi ido alatt urul ki a felgyulemlett gaz a belrendszerben. Na addig ugyan sose csinaltam de 5-10 perc alatt jol le tudtam ereszteni a gyereket! Mintha elvagtak volna a szenvedest!
Colief cseppek +espumisan
Ez használ csak nálunk.
Lehet még kömény teát próbálni.
Az en nagyon hasfajós fiamnak is a Biogaia segitett!
Próbaljatok meg, hátha bejön.
Infacol, colief es tarsai nalunk hatastalanok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!