Mit javasoltok egy iker és egy szűz kapcsolata esetén?
Szuzkent ket ikerrel, hat, maradando elmeny lett volna 20 eve, az biztos... :D
A viccet felreteve, a horoszkop alapjan part valasztani ostobasag, az emberi tulajdonsagokat nem a szuletes idopontjaban itt vagy ott allo bolygok vagy csillagok befolyasoljak. Eleted szerelmet szalaszthatod el, ha ilyen babonak befolyasoljak a donteseidet.
Választ természetesen olyantól várok, aki hisz a csillagjegyekben. Más nem tud ilyen kérdésre érdemben reagálni.
Én sem szeretek takarózni a csillagjegyekkel. Nem is olvasok napi horoszkópot, még véletlenül sem. Nem jósolok, tiltja is a vallásom. De a csillagjegyek jellemzésében van valami. Rám is igaz az enyém és a pároméra is az övé. Nem eszerint választok. És mindig vannak egyéni eltérések. De nagy vonalakban igaz. Nem takarózni akarok ezzel, hanem tanulni belőle.
Mindenkire igaz valamelyik mert egy rakás általánosítás, és részigazság halmazgyüjteménye az egész...
Afrikába nagyokat röhögnének ezen a négerek, mert ez a fehér ember marhasága...
Ha az ikrek nem vesznek össze a szűzön, akkor szerintem no para ;D
(Bocsi, kihagyhatatlan volt..)
párom, aki iker, volt barátnője szűz volt, 3 évig voltak együtt
párom állítása szerint a csaj egy kicsit zárkózott volt, sokszor volt, hogy nem volt téma miről beszélgetni, viszont nagyon jó megfigyelő volt a csaj.
nem volt nagyon aktív mozgásban még a lányzó.
most párom velem van, én oroszlán vagyok, tökéletes az összhang kettőn között, márciusban leszünk 4 évesek és áprilisban pedig összeköltözünk.
Higgadt, nem erőltetett kommunikáció.
Ikrek próbáljon meg koncentrálni, szűz pedig értelmezze lazán dolgokat.
Írj rám s adok konkrét segítséget ha kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!