Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit javasoltok egy iker és...

Mit javasoltok egy iker és egy szűz kapcsolata esetén?

Figyelt kérdés
A szűz és az iker a leírások szerint eléggé különbözőek. Nem is sok jövőt adnak a jóslatok a kapcsolatuknak. De ezért előfordulhat, hogy mégsem elfutni szeretnének a problémák elől, hanem szeretnék azokat megoldani. Ez esetben szerintetek mik a legfontosabbak, amikre figyelniük kell?

2016. nov. 6. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szűz vagyok. Volt egyszer egy ikrek szerelmem. Annyira telibef@sta a kapcsolatot, és kritizálta azokat a dolgokat amiket szerettem, hogy néha még személyeskedésbe és vagdalkozásba is átment a dolog. Én nem vagyok olyan ember aki horoszkóp alapján ítélkezik, hiszen a mostani párommal [aki amúgy nyilas] elvileg szintén "nem illünk össze" viszont már eljegyeztük egymást, és nála egy odaadóbb, és kedvesebb férfit sem tudnék elképzelni. Viszont amilyen tapasztaataim voltak az ikrek jegyű emberekkel... NE! Maradjanak tőlem távol! Annál a kapcsolatnál rosszabbat még sosem éltem át, máig nem tudtam megbocsájtani egy két húzását. És ha csak ő lett volna az egyetlen ikrek akivel rossz tapasztalataim vannak, de mind családban, és "barátok" között is tapasztaltam, hogy sajnos egyszerűen, nem tudom miért, de... egyszerűen csak nem. Nem akarok még rájuk se nézni. Szóval nézd. Nem mondom azt, hogy lehetetlenség a dolog, ha szeretitek egymást és normálisan viselkedtek nem lesz baj, az más kérdés, hogy nekem mint szűz jegyű nőnek rettenetes tapasztalataim voltak szinte az összes ikrek jegyű emberrel akivel csak találkoztam.
2016. nov. 12. 03:58
 12/13 A kérdező kommentje:

A helyzet a következő:

Mi egy meleg pár voltunk. Pár hónapja szakítottunk. De én még nem vagyok túl rajta. Nagyon hiányzik ő nekem. Pedig én mondtam ki a szakítást. Sok tekintetben összeillettünk és szerettük is egymást. De volt valami, ami miatt úgy éreztem, hogy mégis jobb, ha külön válunk. Talán nem örökre.

Csak szakítás után néztem utána, hogy ő szűz, és hogy mit írnak a szüzekről. A saját ikerségemmel már korábban is tisztában voltam.

Valami tényleg van ezekben a csillagjegyekben, mert sok minden tényleg úgy van, ahogy írják. Semmiképpen sem szabad a csillagjegyekkel takarózni, de érdemes jobban figyelni az abban leírtakra. Ha újra összejönnék exemmel, akkor biztosan lenne, amire másként figyelnék ezek alapján.

Azért érdeklődöm most, hogy ha kapunk az élettől még egy lehetőséget, akkor tudjam, hogy mire érdemes figyelni.

Egyébként nem szakadtunk el egymástól teljesen. Szoktunk egymással még találkozni. Úgyhogy nem teljesen utópia az, hogy legyen még közöttünk valami.

2016. nov. 12. 22:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Érdekes. Az asztrológia oldalon hosszan ecsetelik, hogy a szűz és az iker miért és hogyan mennek egymás agyára, miben különböznek, miért nem működhet a dolog.

Utána meg leírja, hogy a szűz és az iker ideális pár.

2017. márc. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!