Mit javasoltok egy iker és egy szűz kapcsolata esetén?
A helyzet a következő:
Mi egy meleg pár voltunk. Pár hónapja szakítottunk. De én még nem vagyok túl rajta. Nagyon hiányzik ő nekem. Pedig én mondtam ki a szakítást. Sok tekintetben összeillettünk és szerettük is egymást. De volt valami, ami miatt úgy éreztem, hogy mégis jobb, ha külön válunk. Talán nem örökre.
Csak szakítás után néztem utána, hogy ő szűz, és hogy mit írnak a szüzekről. A saját ikerségemmel már korábban is tisztában voltam.
Valami tényleg van ezekben a csillagjegyekben, mert sok minden tényleg úgy van, ahogy írják. Semmiképpen sem szabad a csillagjegyekkel takarózni, de érdemes jobban figyelni az abban leírtakra. Ha újra összejönnék exemmel, akkor biztosan lenne, amire másként figyelnék ezek alapján.
Azért érdeklődöm most, hogy ha kapunk az élettől még egy lehetőséget, akkor tudjam, hogy mire érdemes figyelni.
Egyébként nem szakadtunk el egymástól teljesen. Szoktunk egymással még találkozni. Úgyhogy nem teljesen utópia az, hogy legyen még közöttünk valami.
Érdekes. Az asztrológia oldalon hosszan ecsetelik, hogy a szűz és az iker miért és hogyan mennek egymás agyára, miben különböznek, miért nem működhet a dolog.
Utána meg leírja, hogy a szűz és az iker ideális pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!