3hónapos/ ossze-vissza eszik. Mi a megoldas? (Bovebben lent)
3hos kislányom exkluzivan pumpált anyatejet eszik. Tej van bőven. A problémám az, hogy kétóránként eszik, de ossze-vissza mennyisegeket. Ket es fel hónapos koráig rendesen evett 120ml-t, 130ml-s adagokat rakok a hűtőbe. Egyszercsak elkezdett 90ml-re csökkenni, amit megevett. A többit nem volt hajlandó.
Most is igy van meg, de neha pedig befejezi simán a 130-at es jol elvan, neha pedig megeszi a 130-as adagot es üvölt, hogy o meg éhes. Olyankor melegítek neki mégegyszer egy adagot, abból változó mennyit eszik meg, neha csak huszat, neha szazat. 🙄
Igazából nem csak az zavar,, hogy sokszor ki kell ontenem a maradék tejet, ami van hogy 100ml... hanem az, hogy a ket adag közötti tejcsifelmelegitos 5percben szegeny ugy tud sírni, mint, aki egy hete nem evett...
Barmi tipp?
UI: nem, nem tudok inkabb szoptatni. ha tudnék, nyilván nem szenvednek fejessel.
A lányom tápszeres, de egy hónapja ő is ezt csinálja (4 hónapos). A nővére svájci óra volt hozzáképest.
Ma vettem észre, hogy kezd kibújni az alsó 2 foga. Talán az zavarta össze... vagy valami teljesen más. Én is utálom kiöntögetni a megmaradt tápszert és azt is utálom hallgatni amíg üvölt a pótlásért, pedig max. 40 másodperc alatt elkészül.
Majd kinövik és jön más dili.:)
Ez van.
En tapszerrel etetem es mar egy eves, gondolhatod milyen erzes kionteni neha a marha draga tapszer akar felet is...de ha nem keri, hat nem keri. Habar en regebben mig kicsi volt mindig ujra probaltam negyed orankent, es ugy altalaban megette.
Negyed- fel orara nyugodtan felrerakhatod a tejet is, es probalhatod kicsit kesobb odaadni, ujramelegiteni se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!