Most akkor mi a jó megoldás?
*pláne
*múlva
*teljesen
*mindegyik
Olyat adj, amilyet a legjobban szeretnél! :-)
Úgyis lesz akinek nem fog tetszeni....
Saját példám: Adrienn vagyok. Lefogadom h ez se tetszik mindenkinek. 39 évvel ezelőtt ritka név volt... Ma már gyakori...
Nem mondjátok el, csak ha megszületik. :)
Ha nagyon erősködnek, mondtok egy olyan nevet, amibôl lejön hogy hazudtok, de csak viszitek a magatokêt! Pl. Herkules vagy Lujza. Bocsi, ha valakinek így hívjàk a gyerekét, nem gúnyolódásból írom.
Én 16 évesen eldöntöttem, hogy ha fiam lesz, Dániel lesz.
28 évesen szültem, fiam lett és Dániel.
Pont tojok rá, hogy benne van az első 10-ben a népszerűségi listán. Pedig szerintem elég régi név. Szóval nálad nem tudom, melyik csoportba tartozik. Mert hát régi, de nagyon divatos.
Amúgy jönnek vissza divatba a régi nevek. Unokahúgi Sára lett, barátnőm fia Levente.
Add azt, ami nektek nagyon nagyon tettszik, pont ne érdekeljen, más mit gondol.
(Amúgy férjem László, anyósnak a mai napig Lackó. Szerintem ez aranyos egy kisgyereknek. Nagynak meg Laci. Teljesen vállalható)
En mikor terhes lettem, megmondtam mindenkinek, hogy a gyerek nevet kizarolag szules utan fogjuk kozolni.
Persze voltak probalkozasok anyukam , tesom reszerol, hogy " naaaa de csak nekem aruljatok el " , senkinek nem mondtuk.
Sem csaladnak, sem vadidegennek ( a munkambol kifolylog emberekkel dolgozom ) , es ha kerdeztek, annyit mondtam, meg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!