Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor mi a jó megoldás?

Most akkor mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés
Ha régi nevet adok a babának (Katalin, László) akkor kiszúrok vele, mert nagyon öregesek már most is pléne pár év mulva. Ha most divatos nevet adok (Bence,Hanna és társai) akkor szintén kiszúrok vele, mert milyen sok van belőle. Ha meg trljesen ritka, szokatlan a név (Zente, Bejke) akkor meg aztán még nagyobb a felháborodás.. Pedig nincs több alternatíva. És tudom van rengeteg név még a felsoroltakon kívül, de mindegy a fenti 3 kategóriába esik.. szóval nem tudom mi a jó megoldás. És hiába tetszik egy név ha egyből leszólja valaki..elveszik tőle a kedvem.. legyen Buksi a neve? :)
2016. okt. 24. 08:20
 1/9 A kérdező kommentje:

*pláne

*múlva

*teljesen

*mindegyik

2016. okt. 24. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ne torodj mas velemenyevel. Ha neked a Bejke a favorit, add azt. Itt sokan leszoljak a neveket, aztan kiderul, az o gyerekuk neve kicsit sem szebb:)
2016. okt. 24. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
A Buksi Bejke kifejezetten szimpatikus
2016. okt. 24. 08:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Olyat adj, amilyet a legjobban szeretnél! :-)

Úgyis lesz akinek nem fog tetszeni....

Saját példám: Adrienn vagyok. Lefogadom h ez se tetszik mindenkinek. 39 évvel ezelőtt ritka név volt... Ma már gyakori...

2016. okt. 24. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mondjátok el, csak ha megszületik. :)

Ha nagyon erősködnek, mondtok egy olyan nevet, amibôl lejön hogy hazudtok, de csak viszitek a magatokêt! Pl. Herkules vagy Lujza. Bocsi, ha valakinek így hívjàk a gyerekét, nem gúnyolódásból írom.

2016. okt. 24. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Én még a Jánost hoztam fel ötletnek de a férjem lehurrogta. :( nekem inkább tetszenek ezek a nevek, mint a mostani ritka új nevek, amiket megszokni se tudok. De úgyse lehet olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik. Az a lényeg, hogy neked és a férjednek feleljen meg. Ne másoknak.
2016. okt. 24. 08:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. 1 hét múlva szülök, és olyan nehéz ez az egész első babás dolog..mindenki mindenbe próbal beleokoskodni.. de megnyugtattatok, nem foglalkozom senkivel, csak magunkkal.
2016. okt. 24. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen eldöntöttem, hogy ha fiam lesz, Dániel lesz.

28 évesen szültem, fiam lett és Dániel.

Pont tojok rá, hogy benne van az első 10-ben a népszerűségi listán. Pedig szerintem elég régi név. Szóval nálad nem tudom, melyik csoportba tartozik. Mert hát régi, de nagyon divatos.

Amúgy jönnek vissza divatba a régi nevek. Unokahúgi Sára lett, barátnőm fia Levente.

Add azt, ami nektek nagyon nagyon tettszik, pont ne érdekeljen, más mit gondol.

(Amúgy férjem László, anyósnak a mai napig Lackó. Szerintem ez aranyos egy kisgyereknek. Nagynak meg Laci. Teljesen vállalható)

2016. okt. 24. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:

En mikor terhes lettem, megmondtam mindenkinek, hogy a gyerek nevet kizarolag szules utan fogjuk kozolni.

Persze voltak probalkozasok anyukam , tesom reszerol, hogy " naaaa de csak nekem aruljatok el " , senkinek nem mondtuk.

Sem csaladnak, sem vadidegennek ( a munkambol kifolylog emberekkel dolgozom ) , es ha kerdeztek, annyit mondtam, meg nem tudom.

2016. okt. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!