Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz alvó babák anyukái...

Rossz alvó babák anyukái milyen megoldás letezik?

Figyelt kérdés

A fiam borzalmas alvó és borzalmas nyűgös gyerek. Nagyon!

3 napja hajnali negyed 4-kor kelünk és vissza sem alszik egészen 8ig.

Csend van nincs zaj a tesó alszik.

Elvan hajnali 5ig és utana kibirhatatlan.

Visit, üvölt!

Nem tudom fogni egész nap mert neki az kéne de nem megy mert a tesójának meg hasmenése van és vele is törődnöm kell ne csipje ki jobban a pelus. Teát főzni liter számra, mosni, főzni stb...

Egyedül nevelem őket, segitsegem nincs mama dolgozik.

Hol a hanyást mosom hol a kakát valamiből. Összeesem.

Jön a karàcony főznöm sütnöm kéne de nem birom.

Akik hasonló cipőben vannak tudnának valami megoldást javasolni.

Azok akik okoskodni szeretnének hogy túl vállaltam magam és hasonlók meg ez van meg ilyn egy gyerek köszi nem kerek.

Normális emberi választ szeretnék kapni. Egy kis empátiával.

2016. dec. 22. 08:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Fizetett segítség. Ha arra nincs keret, akkor a gyakorizás helyett törődj a gyerekeiddel.
2016. dec. 22. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Először is hagyd a főzést a fenébe és rendelj kaját! Egyszerűsítsd az életet, állíts fel fontossági sorrendet, az alvás fontosabb pl. a takarításnál. Meg persze jöhet fizetett segítség is.
2016. dec. 22. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Ja és ha pici még hordozós korú, akkor kösd magadra.
2016. dec. 22. 09:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Sajnos, azt, hogy rossz alvo a gyerek csak az ido tudja rendbehozni. Nem hasfajos esetleg? Nincs szorulasa? A tornaztatas nem segit valamit? Mennyi idos? Ezelott is ilyen volt? Elkezdted a hozzataplalast? Nem esetleg amiatt alszik rosszul? Napkozben sem alszik, nyugos? Ha tenyleg nincs semmi baja, nem beteg akkor csak annyit tehetsz, hogy varsz amig javul magatol. Apuka nem tud segiteni? Esetleg kerd meg, hogy ne fozz olyan surun hanem neha rendeljetek kajat mert te mar nem birod. A takaritast hagyd, nem muszaj csillognia a haznak, gondolom nem esz meg titeket a kosz... Nagymama nagyon messze lakik? Nem tudod rabizni valamelyik gyereket, vagy megkerni, hogy fozzon o nektek neha, vagy most az unnepekre? Legeloszor szerintem beszelj a gyerekek apukajaval, ferjeddel, hogy nagyon nehezen birod. Ha par orat tudsz magadra szakitani akkor maris jobb lesz a helyzet... Kitartas
2016. dec. 22. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, bár én nem egyedül nevelem őket. Én úgy vagyok vele, hogy egyszerű ebéd lesz, húsleves, meg sült hús, meg egyfajta süti. Rend, tisztaság van, tudnék szebbet is, de a gyerekek az elsők. A kisebbik lányom fogzik, éjjel örülök ha alszom 3 órát. De valaki irta, hogy rendelj kaját, ez jó ötlet és akkor a főzés már kész is. Így már annyival több időd van.Kitartást.
2016. dec. 22. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Anyukádat kérd már meg, hogy menjen el bevásárolni vagy vigyázzon a kicsikre amíg veszel beiglit, sütit, előrekész töltöttkáposztát vagy amit akarsz. És foglalkozz csak a gyerekekkel. Ha a kicsi 3 napja ébred, lehet hogy benne is bújkál a betegség. Az ünnepen ne stresszelj. Csak a karácsonyfa legyen majd meg. Foglalkozz a kicsikkel. Hétvégére remélem jobban lesznek! Addig is kitatás!
2016. dec. 22. 10:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Már nehéz a hordozáshoz. 9 kg.

Nincs kosz rend van lehetne szebb is azért vagyok ki mert idegesit sajnos ugyanis a gyerekek előtt rendmánias voltam.

A kicsi mar eszik mindent. Nappal is rossz alvó, de nappam már születese óta.

Az éjszakai alvasa se olyan hú de frankó!

Kel 3x, 4x alapjáraton.

A nagy jokedvű eszik, iszik, csak megy a pocója.

Mama általában max szombaton er rá, de most nem fog a karácsonyi keszülődés niatt.

A fa már megvan, az ajándékok is, a főznivaló is csak egy kis erő kéne nekem.

Tűzre rakok mert fával fűtök.

Nem köti le senmi a kicsit csak a kilincs. Egyet leszedtem a mosókonyha ajtajáról de úgy már nen érdekli.

Együtt szoktam a naggyal káposztát gyúrni.

Sütit meg miattuk szoktam vagyis tortákat.

De lehet rendelés lesz a vege ha nem javulnak a dolgok ma!

Ha ma tudnéj aludni sokat segitene. Ha elaludnának most vagy kicsit kesőbb en is aludnék egyet.

Köszi a normális válaszokat!

A provokálóknak meg nem kivánom igy kilegyenek merülve vagy talán egy kicsit.

2016. dec. 22. 10:27
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem hasfájós, 9 hónapos, nem lappang szerintem mert ilyen szokott lenni csak most kicsit durvább.

Tud kakalni minden nap.

2016. dec. 22. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Tudom milyen nehez megfelelni minden elvarasodnak magaddal szemben. En is szeretnem, hogy legalabb most unnepekre minden rendben legyen, hogy a gyerekek jol legyenek, szep tiszta legyen a lakás, meglegyen az unnepi menü, stb. De lejjebb kell adnunk az elvarasainkbol mert mire mindent megcsinalunk zombik leszunk es a gyermekekkel nem fogunk tudni foglalkozni. Legyen egy kis kaja, aztan foglalkozz a gyerkocokkel, lehet meg szunditani is fognak hagyni kicsit, azutan meg sokkal jobban fogod magad erezni.
2016. dec. 22. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:

És most gondolkodom hogy takaritonot hívok. a kicsi pocsék alvó. kezdek kiborulni...

ő 4 és fél hónapos. a nagylanyom 3 éves.

ha éjszaka aludna akkor minden rendben lenne se így. amúgy ő is 4kor kelt és nem volt hajlandó vissza aludni.

szóval szerintem takaritono és kaja rendelés amikor alszanak te is aludj.

jobb ötletem nincs. és kitartás.

2016. dec. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!