Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz alvó babák anyukái...

Rossz alvó babák anyukái milyen megoldás letezik?

Figyelt kérdés

A fiam borzalmas alvó és borzalmas nyűgös gyerek. Nagyon!

3 napja hajnali negyed 4-kor kelünk és vissza sem alszik egészen 8ig.

Csend van nincs zaj a tesó alszik.

Elvan hajnali 5ig és utana kibirhatatlan.

Visit, üvölt!

Nem tudom fogni egész nap mert neki az kéne de nem megy mert a tesójának meg hasmenése van és vele is törődnöm kell ne csipje ki jobban a pelus. Teát főzni liter számra, mosni, főzni stb...

Egyedül nevelem őket, segitsegem nincs mama dolgozik.

Hol a hanyást mosom hol a kakát valamiből. Összeesem.

Jön a karàcony főznöm sütnöm kéne de nem birom.

Akik hasonló cipőben vannak tudnának valami megoldást javasolni.

Azok akik okoskodni szeretnének hogy túl vállaltam magam és hasonlók meg ez van meg ilyn egy gyerek köszi nem kerek.

Normális emberi választ szeretnék kapni. Egy kis empátiával.

2016. dec. 22. 08:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9,5 kilo a fiam, a hatamon viszem, ugy jobban birom, nappal csak rajtam alszik, ejjel legkevesebb 2-3,5 orankent, de inkabb 1-2 orankent kel szuletesetol fogva. Ez van. En a hatamra kapom, ha muszaj valamit csinalni, szazszor konnyebb ugy, mint kezben. Figyelek, hogy ne kaptjon tejtermeket, tojast sem a szilardbol, sem anyatejen keresztul, mert az is okozhat ilyet. Meg a mozgasfejlodes, fogzas, szeparacios szorongas is... kitartas'
2016. dec. 24. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Adamo hinta esetleg?
2016. dec. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!