Aki vett iker babának rugós, . Hintát, ég, egyeset vagy duplát vett?
A dupla hátránya, hogy rövidebb ideig használható, mert amikor már maguk löknék (8-10 hónap), ketten egyszerre nem tudják.
A két egyes hátránya, hogy egyszerre egyedül nem tudod mindkettőt lökni, mert megfelelő távolságra kell lenniük.
Egyébként egy gyerekkel használva klasszisokkal jobb a pihenőszéknél. Idegrendszerre jótékony hatása van (nem csak az anyáéra), hosszan használható (2,5 évesem még nyúzza, pihenőszéket 5 hónaposan kinőtte)...
Rugós hintába csak egy jól járni tudo gyereket lehet csak rugoztatásra bele ültetni. Hintaként használható már ha biztosan ül a baba.
De szerintem felesleges kettöt venni. Persze lesz hiszti és mérgelödés, hogy ki mikor megy bele. DE nem vehetsz mindenböl kettöt a gyerekenek.
Ha 2 év külömbség lenne köztük sem vennél két hintát.
Nekem a lányaim között 21 hónap van, de nem szoktunk két doglot venni mindenböl.
Szerintem fontos a gyerekeknek, hogy megtanulják, hogy várakozni kell, hogy nincs minden egyböl.
2-es, nem ugyanarról beszélsz, mint a kérdező. Bár nem konkretizálta, elég egyértelmű hogy rugós bölcsőhintára gondolt.
Amit te említesz, abból nincs dupla (és káros is).
Ilyesmire gondoltam: [link]
Az igazán baba korra, később ülés tudással már úgyis más hinta lesz használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!