Elmondanátok a véleményeteket a következő nevekről? Illetve ajánlanátok pár számotokra tetsző nevet? Nagy segítség lenne.
Sziasztok!
Nem sokára kisbabánk lesz a párommal. A nemét még nem tudjuk, de ha kislány lesz akkor már megvan a neve biztosra, viszont a fiú nevekkel problémánk van.
A következőkben gondolkodunk: Álmos János, Illés Sebestyén
A hagyományos(abb) neveket kedveljük a párommal, a külföldi átírású neveket annyira nem.
Hálásak lennénk, ha elmondanátok a véleményeiteket a fenti nevekről (pl miért tetszik, miért nem) lehet felhívjátok olyanra is a figyelmünket ami nekünk eszünkbe se jutna a nevekkel kapcsolatban.
Illetve az érdekelne még, hogy a ti környezetetekben ezek a nevek mennyire gyakoriak.
Köszönjük szépen:)
Ha lesz fiam Álmosnak fogom elnevezni- nekem tetszik a sztorija is, Emese álma. De igazából kb 8 éves koromban tetszett meg, mikor először találkoztam vele, utána több ilyen nevű fiút is megismertem és azóta is ez a favorit
A felsoroltakból nekem még a Sebestyén tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!