FP tanuló kutyus kérdés. Elmondanátok a véleményeteket, tapasztalatotokat róla?
Megérte-e megvenni, használta-e a gyerek...stb.
Most viszonylag értelmes áron tudnék venni, de azért nem fillérekbe kerül. Ha jók a tapasztalatok, akkor elgondolkodom, hogy karácsonyra megvegyük-e a gyereknek.
Köszi a választ. Meddig játszott vele? Tudott újat mutatni neki később is (az van ráírva, hogy igazodik a gyerekhez)
Ez új lenne kb 5000-ért (nem 8-9e). Nekem tetszik, de a drága dolgokat jól át kell gondolni, hogy megéri-e az árát.
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kéz.
Van régi meg új is? Mi a különbség?
Köszi még 1x.
Igen, a Tescoban néztem én is. Van egy 1200-as kuponom, így már "barátibb" az ára.
A férjem még megnézi (csak más szemmel nézi, mint én) és ha tetszik, akkor megvesszük.
Szia,
én is hozzászólok.
Nekünk volt a szivecskés és a kétnyelvű is, nem rossz játékok, de ennyi pénzért van jobb is.
Sokkal inkább ajánlom a Vtech tanuló állatait vagy még ennél is sokkal jobban a Leapfrog tanuló kutyáját.
nagyságrendekkel jobbak, okosabbak, sokoldalúbbak és az anyagösszetételük is igényesebb, strapabíróbb.
A leapfrog család pl. olyan, hogy USB kábellel a gépedre tudod kötni és akár naponta tudsz a lejátszott zenéken változtatni, van altató zenés módja is, be lehet állítani rajta a kicsid nevét és akkor a kutya úg szólítja, beleszövi a mondókába a nevét, elbetűzi rap stílusban stb.
...egy "aprócska" gond van- a vtech és a leapfrog se gyárt magyar szoftverrel ilyeneket, tehát ezek angol nyelven elérhetőek.
(a FP kutyus van persze magyarul is, de csak az érdekesség kedvéért- a dallamok ugyanazok az angolszász gyermekmondókák dallamai. pl. pat-a-cake stb.- ami szövegesen elég erőltetett a magyar nyelvre, aki meg egyébként nem ismeri angolul, az meg nem fogja együtt énekelgetni a picivel).
5 eFt-ért teljesen új? Nézd majd meg azért, hogy nem kontaktos-e a füle, illetve minden funkciója működik-e.(többszöri ki-bekapcsolás, elem ki-behelyezés stb. után!)
Ennyi pénzből én inkább a fenti márkákat keresném meg, illetve figyelné a karácsony előtti akciókat.
(az 5 eft-ba a szállítási költséget is belevetted, mert ha az még egy ezres, akkor máris határozottan NEM-re szavazok.)
Egyébként nem rosszak a FP játékok, bár egy picit túl vannak értékelve nálunk- egyszerűen csak az erőszakosan magyaríttott szoftvereik miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!