6 hónapos lesz a kisfiam melyik fisher price játék lenne neki valo? A tanuló kutyusra gondoltunk a párommal, de lehet, hogy még nem kötné le annyira, bár 6hò-tol írják
Szia!
az én kislányom is 6 hós lesz nemsokára és mi is szeretnénk azt a kutyust neki:)
Én nem sokat gondolkoztam/gondolkozok ezen mert ha most nem is annyira köti le,később biztos hogy lefogja:)így nem kidobott pénz,legalábbis nekünk nem:)
Fisher price-nak van tanuló labdája is. Szerintem 6 honaposan az elég neki, és később is jó.
Nezzetrk körül, hatha valami megtetszik. Sok normalis jatek van köztük.
Kedves 2-es. Első vagyok!
Onnan,hogy ismerem a kicsimet tetőtől talpig:) Tudom mi az ami szeret s mi az amit nem:)
De ha olyan sokat fog változni és nem köti majd le akkor félre tesszük a kis tesójának már ha összejön:)
Így sem úgy sem kidobott pénz. Ha mégis akkor sem bukunk nagyot,azt hiszem 6-7 ezer ft? Nem valami nagy összeg:)!
Azért lettem lepontozva mert nekünk nem pénz 6-7 ezer ft?:)
Akkor ezt kapd ki nekünk nem pénz 30-40-50 ezer Ft játékokra:) Sőt.. 200.000Ft babakocsira és stb...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!