Miért ilyen a babám? Kérlek, írjátok le a
véleményeteket, már nagyon el vagyok keseredve.
Menny idős?
Miért adod neki, ha sír?!
2016. ápr. 30. 15:54
Mennyi idős a babád, és mióta van ez?
2016. ápr. 30. 15:55
3/22 A kérdező kommentje:
Ja, és senkinek nem tudom odaadni 1-1 órára sem, mert az idegenektől is fél. Párom veszi át tőlem egy kicsit míg elvégzem gyorsan a napi dolgokat, de hamarosan ő is dolgozni fog már, akkor nem tudom mit fogok csinálni.... :-( Egyébként minden oké, jól fejlődik, mosolyog sokat, szeret játszani. De ezt már nem bírom 5 perc nyugtom sincsen...:-(
4/22 A kérdező kommentje:
5/22 anonim válasza:
Draga anyuka.. nagyon fontos ,hogy turelmes legyel.... meg kisbaba. Rengeteg anyanak sir a gyermeke. Adj neki valami mas etelt...keresd meg ki az amit szeret.
Ne aggodj. Az Ur veled van es nem hagy magadra..nem ad tobb terhet a valladra mint amit ne tudnal elbirni. Bizz az Urban ,hogy kepes jobba tenni a helyzetet.. imatkozz ,hogy adjon erot elviselni .imatkozom en is erred .
2016. ápr. 30. 15:57
Még elég az anyatej, ill. a tápszer ilyenkor.
2016. ápr. 30. 15:58
Ne utáltasd meg vele az evést!
Ha sír, mégis mi a francnak tömöd?
Ez az egyik ORDÍTÓ jele, hogy nem áll még készen a hozzátáplálásra!
Nem mondtad, de még tápszeresnél is 6 hónap az ajánlás, de az se úgy hogy onnantól tömni, akkor is ha megfullad... hanem csak ha vevő rá, és csak annyit, amennyire vevő!
2016. ápr. 30. 16:02
Éjjel alszik? Ha nappal ilyen, akkor ne abból indulj ki, hogy hogy tudod majd elvégezni a házimunkát, hanem hogy min tudnál könnyíteni. Nyugodtan lehet az ebédet rendelni, akkor mosogatni se kell annyit, és a porszívózást is rábízhatod a férjedre. Néhány házimunkát meg egyszerűen ki lehet hagyni néhány hónapig, pl. vasalás vagy ablakpucolás. Kitartás, előbb-utóbb javulni fog a helyzet.
2016. ápr. 30. 16:02
5 hónaposan még ne erőltesd a hozzátáplásálst, hagyd pár (mondjuk 2-3) hétig és próbáld meg újra.
Amiket leírtál majdnem minden babára igaz kevés kivétellel.. :) Ilyen ez... :)
2016. ápr. 30. 16:04
10/22 A kérdező kommentje:
Amikor eszünk, akkor nagyon néz minket. A védőnő azt mondta, etethetem már. Igazábol mindenki azt kérdezi hogy még nem etetem semmivel csak tápszerrel? Hát már régen ennie kéne mást is. Várhatok még vele ugyan, de van, hogy a tápszer evése közben is sír. Éjjel 1 órától óránként fel kel. Nincs el egyedül, maximum 5 percre. Kipróbáltam, hogy akkor kézben legyen, azt sem bántam ha kezes baba lesz, de akkor is nyekereg legtöbbször. Sétalgatok vele, nézelődünk az udvaron, utcán, de ki bírja annyit cipelni?
Kapcsolódó kérdések: