Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen a babám? Kérlek,...

Miért ilyen a babám? Kérlek, írjátok le a véleményeteket, már nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Próbáltam bevezetni nála az almát. Nem jött be. A répát, az sem és a sütőtök sem. Most a hármat adom együtt, de sir evés közben, de ha minden falat utan adok egy korty vizet ugy mukodik, de nem fogja ezt megszokni? Aludni sem alszik jól, oranként ébred. Napközben rengeteget sir alig van el egyedul. Ahogy leteszem, azonnal bömböl. Mosogatni sem tudok rendesen. Már nagyon kezdek kikészülni tőle... Rengeteg energia kell hozzá. :-( Éjjelente van, hogy sírok mikor lesz ennek már vége? :-( Mit csináljak?
2016. ápr. 30. 15:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy néz titeket...Ha két hónaposan nézett, akkor is megkínáltad? Kicsit több türelmet!
2016. ápr. 30. 16:15
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

En babam is ennyi idős. Mi is megkezdtük a hozzataplalast néhány hete a védőnő javaslatára. En is almával kezdtem, de azt o sem szerette, az orvos szerint tul savas, igy megkinaltam bebietellel. Abbol minden iz nagyon ízlik neki. A krumlifozit puresitsd neki tobb vízzel, higabban biztos jobban csúszik majd neki. Illetve én néha kavarok bele a gyümölcsből. Próbálkozhatsz tejpeppel is.

Az meg hogy sir, lehet a fogacskaja jon, fáradt, időjárás, vagy csak ilyen habitusu. Kitartás!

2016. ápr. 30. 16:15
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
valami oka van annak,hogy sír. szerintem hagyd egy kicsit a hozzátáplálást, lehet attól fáj a pocakja,nem mindegyik baba érik meg rá 5 hónapos korára,semmiről nem maradtok le ha kicsit vársz. sírhat még a hasfájáson kívül reflux miatt is, vagy pedig mert épp az anyán csüngés időszaka van időnként van ilyen... mindkettőre passzol az amint leteszed,sírás. ha nem bírod erővel,szerezz be pl. egy karikás kendőt, fölveszed benne ő lenyugszik,te elmosogatsz szépen :-) kitartást, nem tart örökké ez az időszak,lesz még,hogy szépen eljátszik nélküled :-)
2016. ápr. 30. 16:18
 14/22 anonim ***** válasza:
36%

Mintha csak a sógornőnet látnám.....

Hagyd egy picit had sírjon 1-1 percet. Sógornőm kisfia is ilyen ha vele van...nem meri lerakni sejova 5 percre mert sírni fog. (Mert a gyerek tudja hogy ha sír az anyja felveszi) ...ha velem van és lerakom, otthagyom míg kimegyek valamiért, és várom hogy sírjon vagy hogy mit csinál(persze lesni szoktam hogy mit csinál) ....sokan azz mondják hogy ne sírjon a hyerek mert akkor lesz boldog baba, de ha megtanulja hogy nem csak anya kezében vagyok hanem bizzonságban vagyok másjolis...pl babakocsiba belerakni odafordítani ahol vagy és miközben dolgozol mosndhatod neki hogy anya eztt meg azt csinálja stb...

Az anyja állítja jhoy fogzik és hogy ettől nem tud enni stb.... 1hete 2órán keresztül csak velem volt és megetettem joghurttal ami az asztalon volt és azt mondta az anyuka hogy hát ezt akarta megetetni vele de nem kérte...(türelmetlen, ha nem kell neki 2 kanál után akkor rávágja hogy nem éhes, pedig csak szépen lassan kellett volna adni neki)

Hozzátenném hogy a hozzátáplálásnál is ez volt...

1 alkalommal elvárta hogy egyen 4-5 vagy még több kanállal... de ez nem így müködik. 1 alkalom 1 kanál másnap többett utána nap mégtöbbet...szép fokozatosan.

Ha savanyú az alma akkor keressetek édes almát, mert nnem csak savanyút lehet kapni, ha nincs más akkor minimálisan lehet cukrozni én ugy hallottam.

Itatsz vele teát ami arra van hogy ne pufadjon, ne legyen hasfájos....nevét nem tudom kérdezd a védőnőd...

Hozzátenném hogy nincs gyerekem (most várjuk hogy sikerüljön az elsö) és még csak 23 vagyok de imádom a gyerekeket és mindíg is sokat olvastam róluk, sokat is lehettem velük, így sokminden ragadt rám.

2016. ápr. 30. 16:58
 15/22 anonim ***** válasza:
27%

Utolsó vagyok bocs lemaradt. A sogornőm kisfia a kezdetektöl ilyen ma már 11 hós... anyuka mikor elment 2 órára állította hogy ugyse tudom elaltatni mert csak cicin hajlandó. Amire anyuka hazajöt a picike aludt mellettem a 6éves meg átöltözött itthoni ruhába(anyukánál nem szokás mivel nem halgat rá, kiskorába elkényeztette most meg baszik rá hallgatni és persze úgy ordibál vele ahogy kedve szottyan.)

Még sorolhatnám de már így is hosszú...

Ha nem akarod hogy ilyen legyen akkor kezd el nevelni, és hív át embereket, barátokat rokonokat, beszélgess velük mutasd meg a hyerekednek hogy nem kell félnie, játszatok vele, és add oda egy picit másnak ha picit sír, szüttyög az nem baj de legyél ott melllette fogd a kezét és rájön hogy minden ok.

2016. ápr. 30. 17:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha másnak odaadom akkor üvöltés van, látom hogy fél. Most így gyors válaszadásként, de hamarosan írok bővebben és köszönöm :-)
2016. ápr. 30. 17:34
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Látom a lepontozás az meg.... sajnálom hogy nem tetszik az igazság, lehet nem a legeslegjobb tanácsok, de ha nem változtat akkor még sokáig szenved a baba és a mama is
2016. ápr. 30. 18:31
 18/22 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. Ha nyugtat a tudat kedves utolsó, új vagyok az oldalon, és azt sem tudom, hogyan kell.Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat is.
2016. ápr. 30. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
13-as vagyok,elfelejtettem írni,nálunk is volt többször ilyen időszaka,hogy nem maradt meg másnál,elmúlt magától mindig voltak ilyen anyásabb idők de most már a vadidegeneknek integet az utcán :-)
2016. ápr. 30. 21:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást, de utálta az almát. Meg a sütőtököt is. A répa meg a krumpli oké volt, de ennyi. Ha sír, ne erőltesd, lehet, hogy ő még korainak érzi. Várj 2-3 hetet, és próbáld újra. Nem lehet, hogy jön a foga? A kisfiam akkor ilyen, amikor fogzik. Nem tudom letenni, és még páromnál sem marad el. Ráadásul neki baj van a szívével, így nem hagyhatom sírni sem. Én vettem hordozókendőt, a testközelség is megvan, meg a házimunkával se csúszok meg :)
2016. máj. 1. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!