Miért ilyen a babám? Kérlek, írjátok le a véleményeteket, már nagyon el vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Próbáltam bevezetni nála az almát. Nem jött be. A répát, az sem és a sütőtök sem. Most a hármat adom együtt, de sir evés közben, de ha minden falat utan adok egy korty vizet ugy mukodik, de nem fogja ezt megszokni? Aludni sem alszik jól, oranként ébred. Napközben rengeteget sir alig van el egyedul. Ahogy leteszem, azonnal bömböl. Mosogatni sem tudok rendesen. Már nagyon kezdek kikészülni tőle... Rengeteg energia kell hozzá. :-( Éjjelente van, hogy sírok mikor lesz ennek már vége? :-( Mit csináljak?2016. ápr. 30. 15:52
21/22 anonim válasza:
Nem akarok diagnosztizálgatni mert nem értek hozzá. De én a saját gyerekemnél gyanakodtam sokszor a refluxra, ezért sokat olvastam róla és ráillenek ezek a tünetek. Evés közbeni nyugtalanság is és a rossz alvás is. Kérdezd meg az orvost hogy mit gondol.
22/22 anonim válasza:
Az en gyerekem kb 20 percet van el szopi utan napkozben, aztan rovid ideig kezben, majd utana ott is tekereg. Cipeles, razogatas segit valamit, de sokszor az sem. Ha leteszem, sir. Ami megvaltast hozott szamunkra, az a hordozokendo. Szorosan koruloleli, es abban csondben elnezeget, majd elalszik. Naponta 5-6 orat van benne, es jo nehez, faraszto cipelni, de legalabb nyugton van, es lett ket szabad kezem. Ferjem is hordozza estenkwnt, miutan barmit csinalt vele, nem maradt meg nala, csak nyuglodve. A kendoben szepen alszik rajta 2-3 orakat, addig en is pihenhetek.
Az ejszakai orankent keles nalunk olyankor van, ha hust vagy feherlisztes etelt eszek. Ha ezek nincsenek, akkor nem ebreszti a hasa, es szepen alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!