Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba mellett jelentkezés az...

Baba mellett jelentkezés az orvosira? Mennyire vállalható? Valaki volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

2016 szeptemberében elkezdtem egy szakot, de kb fél év után már tudtam, hogy nem nekem való, nem szerettem. Tervben volt, hogy otthagyom, de időközben terhes lettem és 2017 októberében megszületett a lányunk.

Jelenleg itthon vagyok vele, 3 éves koráig nem is szerettem volna komolyabban foglalkozni semmivel (egy új nyelvet kezdtem el terhesen tanulni, abból szeretnék nyelvvizsgát, de más kitűzött cél nincs). Viszont egyre inkább úgy érzem, hogy orvos akarok lenni...

Régen is volt egy ilyen opció, hogy az orvosin tanulok tovább, de anyukám is próbált róla lebeszélni, plusz az akkori barátom orvostanhallgató volt és szinte csak panaszkodott az egyetemről, utálta az egészet (nem volt oda való, később ki is rúgták). Ezért egy jóval könnyebb szakot választottam, de semmi kihívás nem volt benne, nem szerettem.

Ahhoz, hogy egyáltalán jelentkezhessek, érettségit kell tennem biológiából és fizikából. De nem tudom, érdemes-e elkezdenem a felkészülést, magántanárhoz járást baba mellett...

2018. jan. 19. 12:54
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
96%
Jó, bármikor szólhatsz ha segítség kéne, de gondolom nem úgy gondolták hogy ők nevelik helyetted, mivel te elmész iskolába mielőtt felébred és ha szerencséd van, altatásra talán hazaérsz. Ha elkezded az orvosit, azzal legyél tisztában hogy onnantól megszűnsz a gyereked anyja lenni.
2018. jan. 19. 19:00
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

te nem érted,hogy orvosi mivel jár.

nevelje akkor nagyanyja, nagyapja.

elég éretlen vagy

2018. jan. 19. 19:09
 23/57 anonim ***** válasza:
27%
2018. jan. 19. 19:09
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
Fu figyelj en is tanulok, igaz csak okj-t, de egyedul a parom az, aki vigyaz a gyerekre mikor 3 orat tavol vagyok egy heten 2x..de ez tulzas! Azt irod, az egvilagon mindenki lenne a babaval, te mikor?
2018. jan. 19. 19:25
 25/57 A kérdező kommentje:

Nem tudom, az hogy jön ide, hogy mennyi lenne az esetleges tandíj.

A lányunkkal lennék, amikor csak tudok, de ezt így előre nem tudom megmondani, hogy mikor tudunk majd együtt lenni.

2018. jan. 19. 19:31
 26/57 anonim ***** válasza:
93%

H-P délutánig órák

este tanulás

hétvégén tanulás

Felesleges a gyerek eléggé. Miért nem adtad örökbe, ha más terved van? Mást boldoggá tenne

2018. jan. 19. 19:34
 27/57 A kérdező kommentje:

Ez most komoly kérdés?!

Szeretjük és ő a legfontosabb nekünk. Nem azért szültem, hogy odaadjam idegeneknek. Boldog család vagyunk.

2018. jan. 19. 19:44
 28/57 anonim ***** válasza:
92%
De hátvazt tervezed, hogy mindenki pesztrálja, csak èpp az anyja nem!
2018. jan. 19. 19:48
 29/57 anonim ***** válasza:
80%
Na, bazz, ne is erőlködj! Aki nem èrti azt, hogy hogy jön ide a lehetsèges önköltsèg, az ne akarjon nagyot fogni, mert keveset markol!
2018. jan. 19. 19:49
 30/57 A kérdező kommentje:

74%-os, azt nem értem, hogy minek linkelted ide!

Tisztában vagyok azzal, hogy mivel jár egy önköltséges szak. De a kérdésem nem erre irányul, a tandíjaknak én is utána tudok nézni.

2018. jan. 19. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!