Baba mellett jelentkezés az orvosira? Mennyire vállalható? Valaki volt ilyen helyzetben?
2016 szeptemberében elkezdtem egy szakot, de kb fél év után már tudtam, hogy nem nekem való, nem szerettem. Tervben volt, hogy otthagyom, de időközben terhes lettem és 2017 októberében megszületett a lányunk.
Jelenleg itthon vagyok vele, 3 éves koráig nem is szerettem volna komolyabban foglalkozni semmivel (egy új nyelvet kezdtem el terhesen tanulni, abból szeretnék nyelvvizsgát, de más kitűzött cél nincs). Viszont egyre inkább úgy érzem, hogy orvos akarok lenni...
Régen is volt egy ilyen opció, hogy az orvosin tanulok tovább, de anyukám is próbált róla lebeszélni, plusz az akkori barátom orvostanhallgató volt és szinte csak panaszkodott az egyetemről, utálta az egészet (nem volt oda való, később ki is rúgták). Ezért egy jóval könnyebb szakot választottam, de semmi kihívás nem volt benne, nem szerettem.
Ahhoz, hogy egyáltalán jelentkezhessek, érettségit kell tennem biológiából és fizikából. De nem tudom, érdemes-e elkezdenem a felkészülést, magántanárhoz járást baba mellett...
te nem érted,hogy orvosi mivel jár.
nevelje akkor nagyanyja, nagyapja.
elég éretlen vagy
Nem tudom, az hogy jön ide, hogy mennyi lenne az esetleges tandíj.
A lányunkkal lennék, amikor csak tudok, de ezt így előre nem tudom megmondani, hogy mikor tudunk majd együtt lenni.
H-P délutánig órák
este tanulás
hétvégén tanulás
Felesleges a gyerek eléggé. Miért nem adtad örökbe, ha más terved van? Mást boldoggá tenne
Ez most komoly kérdés?!
Szeretjük és ő a legfontosabb nekünk. Nem azért szültem, hogy odaadjam idegeneknek. Boldog család vagyunk.
74%-os, azt nem értem, hogy minek linkelted ide!
Tisztában vagyok azzal, hogy mivel jár egy önköltséges szak. De a kérdésem nem erre irányul, a tandíjaknak én is utána tudok nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!