Baba mellett jelentkezés az orvosira? Mennyire vállalható? Valaki volt ilyen helyzetben?
2016 szeptemberében elkezdtem egy szakot, de kb fél év után már tudtam, hogy nem nekem való, nem szerettem. Tervben volt, hogy otthagyom, de időközben terhes lettem és 2017 októberében megszületett a lányunk.
Jelenleg itthon vagyok vele, 3 éves koráig nem is szerettem volna komolyabban foglalkozni semmivel (egy új nyelvet kezdtem el terhesen tanulni, abból szeretnék nyelvvizsgát, de más kitűzött cél nincs). Viszont egyre inkább úgy érzem, hogy orvos akarok lenni...
Régen is volt egy ilyen opció, hogy az orvosin tanulok tovább, de anyukám is próbált róla lebeszélni, plusz az akkori barátom orvostanhallgató volt és szinte csak panaszkodott az egyetemről, utálta az egészet (nem volt oda való, később ki is rúgták). Ezért egy jóval könnyebb szakot választottam, de semmi kihívás nem volt benne, nem szerettem.
Ahhoz, hogy egyáltalán jelentkezhessek, érettségit kell tennem biológiából és fizikából. De nem tudom, érdemes-e elkezdenem a felkészülést, magántanárhoz járást baba mellett...
#5-ös vagyok
Bocsi, ha hülyeséget írtam, nekem nem volt 8-tól 19-ig óráim egy nap, de ez az 1. félévem volt. Reggeltől délutánig voltak óráim. Azért mondtam a 8 órát.
Nem terveztünk babát, de ettől függetlenül imádjuk, a szemünk fénye. :)
Segítségem lenne bőven (a páromnak rugalmas a munkaideje, ő osztja be, hogy mikor dolgozik, itthonról is megteheti), de fizetett segítséget is alkalmaznánk.
Hát figyu, ha csak nem vagy qrvára eleresztve anyagilag, vagyis nem okoz problèmát fèlèvente 1-1,5milliót kidobni az ablakon ès nincsen egy állandó biztos segítsèged, valamint B, C, D terved minden esetre, akkor vágj bele!
De ha valami is hibádzik, engedd el!
szóval bébiszitter lenne amíg te most éled ki magad.
talán a gyerek votl elhamarkodott
Szerintem az, hogy továbbtanulok, nem éppen azt jelenti, hogy "kiélem magam". Nem bulizni megyek, amíg mással van...
De a bébiszitter amúgy a legvégső eset, szerencsére élnek a szüleink és imádnak unokázni, nekem a nagyszüleim is sokat vannak vele, fiatalosak is. Mondták ők is, hogy bármikor szólhatok nekik, ha segítség kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!