Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől ilyen a babám nyaka?

Mitől ilyen a babám nyaka?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen a babám nyaka, a gyerekorvos nem mondott semmit csak irt neki elokomos kenőcsöt. Szerintetek mitől ilyen hogy tudom megakadályozni? Minden fürdés után meg van neki törölve. Most már szebb volt olyan hogy véres volt és nagyon piros.

2018. jan. 17. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Miből gondoljátok hogy ekcéma ?

Lehet járni orvosról , orvosra, próbálgatni a találomra felírt kencéket, de ki lehet próbálni azokat a módszereket amit régen is használtak.

Ilyen a kamilla és a hintőpor.

De ajánlottam a csalánt is azt is kilehet próbálni.Nekem egyszer úgy segített , hogy a bőrgyógyász azt mondta nincs rá gyógymód a csalán elhalványította majd elmúlasztotta a kiütéseimet.Ártani nem árt csak nyerni lehet vele.

2018. jan. 18. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: talán azért gondolom, mert már láttam ilyet.

Hogy neked mi mulasztotta el, az egy dolog. Egy kisbaba meg nem kísérleti nyúl. Majd ha az orvos nem tud vele mit kezdeni, akkor lehet mással próbálkozni nála is.

És én ezt úgy mondom, hogy gyűlölöm az orvosokat, gyerekeimmel sem rohangáltam állandóan orvoshoz. Jobban szeretem a természetes gyógymódokat. Viszont van olyan, amivel úgy gondoltam, hogy nem szórakozom. Ilyen az ember bőre, szeme stb. Nem éri meg kísérletezgetni, viszont nem is a háziorvos a megoldás, hanem szakorvost kell keresni.

Egy szemmel láthatóan hámló bőrnek a még pluszban szárító hatású készítmények nem tesznek jót.

2018. jan. 18. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem szállok vitába , nem is azért írtam ide.Segíteni próbáltam, majd a kérdező eldönti mit tegyen. Jobbulást a kicsinek.
2018. jan. 18. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!