Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Be pált a 6 hetes babám...

Be pált a 6 hetes babám nyaka! Ötletek rá?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán bepált a fiam nyaka /tokájánál/ kicsit büdi is ott neki! Hintőporral kezelem, mivel tudom még hogy gyorsabban gyógyuljon,mert látom rajta,hogy nagyon fáj neki?! Mennyi idő mire helyre jön?
2012. márc. 5. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem 2-3 nap. én csak hintőport használnék (van gyógyszeres is), mert az szárít jól.
2012. márc. 5. 12:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Gyulladáscsökkentős hintőport használok,ezt még az orvos írta fel amikor megszületett.
2012. márc. 5. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a sima babahintőporhoz, nekünk már másnapra el szokott múlni, csak vékonyan szórd rá..
2012. márc. 5. 13:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Vattakorongra szórom és úgy kenem be a nyakát vele. Az is jó? Mert ha csak beszórom akkor úgy csomós marad :S
2012. márc. 5. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Használd a köldökcsonk ápolásából megmaradt hexaklorofenes hintőport.Az fertőtlenít és gyulladáscsökkentő is,jobb,mint a sima hintőpor.

Az én babám nyaka is mindig bepállt,mert nagyon bukós volt.És igen,jó ha vattával viszed fel(ha lehet steril vatta legyen.

2012. márc. 5. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi is így jártunk annó... nekünk az jött be, hogy fürdés előtt gyógyszertári kenőccsel, bekentem vastagon az felhidratálta a bőrt, majd fürdésnél lemostam, textilpelussal szárazra törültem, sima babahintőpor, és ezt is vissza kell törülni pelussal, csak egy leheletnyi réteg maradjon, de a kis hurkákba ne álljon meg. Ezt minden este csináltuk. Már 6 hós múlt.
2012. márc. 5. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:

kefejezetten erre van egy kence a gyógyszertárban. nem tudom mi a neve, mondod, hogy ez a probléma, a piros ecsetelőd kéred... :)

nagyon jó szer, nyáron is sokszor hasznááltuk mikor hurkás volt :)

2012. márc. 5. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Jesszus,én le nem kenném a piros ecsetelővel a gyerek nyakát..
2012. márc. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!