Hol kapható olyan úszógumi amit a bébi nyaka köré tesznek és így szabadon mozog a bébi a vízben?
Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen, mi a tapasztalat.2012. jan. 22. 17:24
1/5 anonim válasza:
olyanról még nem hallottam hogy a nyaka köré teszik...szerintem nem is létezik ilyen,de ha igen,akkor elnézést.Olyan van,amibe be kell ültetni,és a 2lába lóg bele a vizbe,a kezei pedig az úszógumin vannak,tehát olyan,mintha egy "bugyiba"ülteted.
2/5 anonim válasza:
Van olyan itt van pár videó az előzőnek engem is érdekelne hol lehetne olyat venni.Bocs az offért!
3/5 anonim válasza:
Én is kerestem már de magyarban nem forgalmazzák... Én csak kínai címeket találtam... :(
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem véletlenül nem forgalmazzák Magyarországon....elég rettenetesnek tűnik bocsi...persze mivel nem az én gyerekemet kell beletenni így azért remélem, hogy találsz (már ha eldöntötted, hogy így akarod úsztatni)
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!