Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Probléma, hogy 6hetes babám...

Probléma, hogy 6hetes babám nem akar kakilni a pelusba, ha átpelenkázom és szabadon van a pelenkázón csak akkor látom hogy kell neki?

Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen tapasztalata? Mit csinált?
2011. aug. 16. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Keresztfiam sem hajlando pelusba intezni a dolgait. Eleinte kimyitottak a pelust es intezte ugy, majd nagyobb lett 3 honapos es wc fole tartva pisiltetik es kakiltatjak. Most 7 honapos es mar nyuszizik ha kell neki, de adnak ra azert pelust,mert neha muszaj neki belemennie,mert nincs lehetoseg elvinni, de akkor pelust kell cserelni gyorsan, mert uvolt
2011. aug. 16. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát 6 hetesen nem igazán szoktak válogatni, hogy hova. :)

A kis cseles! :)

Nem lehet, hogy etetés után teszed mindig tisztába? Nekem addig nem kakil, amíg nem eszik, van egy ilyen reflexük, hogy etetés után kakilnak. Ha akkor teszed tisztába, miután evett, akkor oké, hogy a kaki is akkor jön.

2011. aug. 16. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom mindig reggel kakilt de amikor nem jött könnyen, csak nyöszörgött, ilyenkor kipelenkáztam és akkor rögtön jött a kaki.(ennyi idős volt ő is)
2011. aug. 16. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
az én fiam is ilyen volt. És pont ugyanazt csináltam mint az első válaszoló tanácsa. De mivel már 6 hetes már most is kakiltathatod. Hátát a hasadnak támasztod, a combikat megfogod, és a térdét finoman a pocihoz nyomod. Az hogy mosdókagylóba vagy lavórba megy tök mindegy. Jobb ha így csinálod, mert különben folyni fog a szar a ruhádon, mert van hogy csak úgy kilövell a cucc.
2011. aug. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!