Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tettétek tisztába a...

Meddig tettétek tisztába a pelenkázón a babát? Hány hós koráig?

Figyelt kérdés
És ha már nem ott pelenkáztatok, akkor miért?Mi fél évesek vagyunk, de már ritkán használom, általában az ágyon teszem tisztába.
2010. márc. 3. 10:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Lányom egy éves múlt, még mindíg ott pelenkázom,ha kell. Már sokszor kakil bilibe, így a legtöbb nagydolog már oda megy. Szépen nyugodtan tűri míg végzek, utána ha leteszem, elrohan és sikitozik,nevet...nem tudom miért!?
2010. márc. 3. 11:02
 2/17 anonim ***** válasza:
1éves a fiam de még mindig ott pelenkázom.Nekem így egyszerűbb,mert az ágyon el menekül:).Pelenkázón jobban meg tudom fogni.
2010. márc. 3. 11:04
 3/17 anonim ***** válasza:
15 hónapos a fiam, és még mindig a pelenkázón teszem tisztába.
2010. márc. 3. 11:11
 4/17 anonim ***** válasza:
kb 10 hós kora óta nem használjuk
2010. márc. 3. 11:14
 5/17 anonim ***** válasza:
2010. márc. 3. 11:16
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia.18hós nagyfiam van,mi még mindig ott pelenkázunk,öltözünk,vetkőzünk.Ok,nem tud meglógni,így gyorsabban végzek,kezébe adok vmit és így hamar megvagyunk.Állva-ülve öltözünk,fekve pelusozunk.Kényelmes találmány,amig pelenkás én biztos,hogy használni fogom:)

Üdv

2010. márc. 3. 11:18
 7/17 anonim ***** válasza:
14 hós múlt, még mindig használjuk, máshonnan meglógna. :)
2010. márc. 3. 11:31
 8/17 anonim ***** válasza:
21 hónapos és még használjuk.
2010. márc. 3. 11:34
 9/17 anonim ***** válasza:
5 hónapos a lányom, ha a nappaliba vagyunk akkor van hogy itt teszem tisztába (itt is van hozzá minden), de alvás után, reggel, fürdetés után, öltöztetésnél mindig a pelenkázót használjuk.
2010. márc. 3. 11:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia!

16 hónapos a kisfiam,még ott teszem tisztába.

A napokban lépte át a lélektani 10 kg-os határt,még sokáig elbírja a pelenkázólap:)

2010. márc. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!