Mikor egy kisbaba megszületik, mikor kell először tisztába tenni?
mikor bekakál vagy bepisil
értelem szerűen ekkor kéne tisztába tenni
Előfordulhat, hogy a kórházban a csecsemőosztályon volt mindig a baba, olyankor a nővérek megcsinálják.
Én rooming in-ben voltam a babáimmal, így én csináltam kezdettől. (Egy nap sokszor kell. :o)
Csak a legeslegelső volt az övék, a szülés után, de az természetes, hiszen addig az anya még a szülőszobán van megfigyelés alatt.
Harmadik vagyok :)) ez újszülöttnél akkor is előfordul, ha mindig tisztába teszik...a fiamnak volt úgy, hogy a háta közepe is kakis volt, szó szerint sikerült neki olyat rottyantania...pedig akkora volt mint egy kiskutya :)))
amúgy belinkelhetnéd..most már kíváncsi vagyok ;)
lehet, hogy csak azt a nevet adták a videonak hogy 2 napja nem tették tisztába mert annyit kakilt egyszerre mintha nem tették volna még tisztába.
lánom minden korban tud annyit produkálni hogy lábától a hajáig minden kakás.
amúgy a korházban nagyon figyelik mert az elsö pisi az egyik leglényegesebb, majd a kakát nézik folyamatosan hogy mi jön ki és milyen szinü. az újszülötteknek fekete majd jó pár napig zöld a kakája.
ha otthon született akkor pedig a gyerekorvosnak kötelezö többször kimenni, és naponta tuti megnézni a csecsemöt.
szóval a videó kamu és azért írták oda, mert a baba annyit kakilt mintha napokig nem tették volna tisztába.
egyébként te miért nézegetsz kisbabákat tisztába tevös videókat`? perverz vagy?
én is a 2. napon tettem tisztába először a babámat. előtte a csecsemősök pelusozták, öltöztették, mosdatták.
és azért tettem épp akkor tisztába mert telerottyantotta a pelust, még a ruhája is olyan lett... :)
http://www.youtube.com/watch?v=f8XES2zA0hc
Tessék, itt a videó, amiről szó van.
2 napos és elöször nem azt jelenti hogy nem tették tisztába, ez nem is sok kaka, a lányom ennél sokkal nagyobbat tud produkálni.
ott a növér is az teszi tisztába.
de még mindig te minkek nezegetsz ilyen videókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!