Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tettétek tisztába a...

Meddig tettétek tisztába a pelenkázón a babát? Hány hós koráig?

Figyelt kérdés
És ha már nem ott pelenkáztatok, akkor miért?Mi fél évesek vagyunk, de már ritkán használom, általában az ágyon teszem tisztába.
2010. márc. 3. 10:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2,5 éves, de még mindig használjuk a pelenkázószekrényt. igaz már napközbe szobatiszta, de szeretem rajta öltöztetni.
2010. márc. 3. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:

9 hónapos a lányom és a pelenkázón teszem tisztába.

De nekünk ez rituálé, mert az esti fürdés előtti játék is már ott kezdődik, meg reggel is ott készülünk össze együtt (fürdőszobában van).

Mostanában már keresztbe fordul rajta, nem tudom, meddig tudjuk még használni.

2010. márc. 3. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát én kb. akkor ,mint most a te picid,nem akartam hogy leguruljon róla,mert iszonyat mozgékony volt már akkor is,most sem különb:) 16 hós! Azóta ágyon,vagy ahol találom:)
2010. márc. 3. 13:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! 12 hónapos a lányom, használjuk még a pelenkázót, de már néha gondolkodok rajta hogy eltesszük mert sokszor alig bírok már vele, hátha az ágyon könnyebb lenne.
2010. márc. 3. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:

2 éves még a pelenkázón. Mondjuk nekem sose akart leugrani róla.

Nem tudom nálatok mekkora az ágy, meg kinek az ágyán csináljátok, de nálunk pl. 160x80 as ágyon elég macerás h én is oda férjek meg ő is és ne az ágyneműjén pelenkázzam.

Ti mit tesztek alá peluscserekor az ágyra? És minden cserélésnél odaterítetek vmit? vagy hogy?

2010. márc. 3. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A mai napig azon rakom tisztába és ott öltöztettem az esti pancsi után. Kényelmes nagyon szeretjük mind a 2-en.

üdv. 21 hós kislány anyukája

2010. márc. 3. 13:43
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. márc. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!