Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír? Biztos vannak...

Miért sír? Biztos vannak nálam okosabbak, tapasztaltabbak, azok válaszát várom. Adott egy 5 hónapos gyermek. Minden jó, meg van etetve, nem rég ébredt, feltételezem nem álmos, tisztába is raktam.

Figyelt kérdés
Mégis sírdogál. Nem bőg, vagy ordít, hanem csak úgy nyüszög, ficánkol.Sehogy nem jó neki, se hasom, sem hanyat egyszerűen semmi nem jó. És nem tudok már mit kitalálni neki. Nem tudok rájönni, hogy ilyenkor mi a baj.
2011. nov. 13. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fog?
2011. nov. 13. 17:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, nem kérdezném ;-))
2011. nov. 13. 17:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit csinálnak olyankor amikor jön a foguk. Ezt? Ficánkolnak, "hisztiznek", semmi nem jó nekik? Én nem látok a szájában semmit.
2011. nov. 13. 17:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a foga jön, azt nem is fogod látni! Mocorognak belülről a kis fogak! Bár szerintem ha az lenne, akkor nem ilyen tünetek lennének, max. rágna nagyon! Nem lehet, hogy a pocija fáj? Elkezdted a hozzátáplálást? Ha igen, lehet olyat evett, amitől fáj! Sajnos ennyiből nem lehet megtudni! Nem evett olyat, amit még eddig nem? Az is lehet, hogy bújkál benne valami, és ez előjele, hogy beteg lesz!
2011. nov. 13. 18:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet a foga, fájhat is a hasa, de az is lehet, hogy egyszerűen rosszabb kedve van. Ha felveszed megnyugszik? Mert ha igen, akkor csak spontán a közelségedre vágyik.
2011. nov. 13. 19:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, akkor nem nyüszög ha kézben van:-)
2011. nov. 13. 19:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor vedd fel, és a probléma meg van oldva. :)
2011. nov. 13. 19:21
 8/13 A kérdező kommentje:
:-) De én nem megszüntetni akarom a sírást, akkor felveszem, hanem rá szeretnék jönni, hogy mitől sír:-)
2011. nov. 13. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Háát,erre énis kíváncsi lennék.nekünk is kb akkor kezdőtött az egész.most 8 hós a babám és társult hozzá a szeparációs szorongás.még nincs foga sem,és rágcsál mindent. már sosem lesz vége.teljesen kivagyok már én is. most azt mondta a védőnő,hogy azért dünnyög mert már kúszna,mászna de még nem tud és ez dühíti.hát lehet benne valami.
2011. nov. 13. 20:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy inkább mozgásfejlődés???Miket csinál már???Forog már??Ilyen idős korában az én fiam azt csinálta hogy hasra fordult és folyamatosan nyűszített,olyan mint amikor be van kötve a szád de még is mormogsz!nemtudom jobban leírni!

Mihelyst 6 hónaposan megtanult kúszni nem volt semmi probléma!Szépen mindent elért amit akart és a probléma meg volt oldva!Szóval az volt a baja,hogy nem oda mehetett ahova kart és nem azt foghatott meg amit akart!

nem lehet,hogy nállatok is ez lehet???

2011. nov. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!