Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír? Biztos vannak...

Miért sír? Biztos vannak nálam okosabbak, tapasztaltabbak, azok válaszát várom. Adott egy 5 hónapos gyermek. Minden jó, meg van etetve, nem rég ébredt, feltételezem nem álmos, tisztába is raktam.

Figyelt kérdés
Mégis sírdogál. Nem bőg, vagy ordít, hanem csak úgy nyüszög, ficánkol.Sehogy nem jó neki, se hasom, sem hanyat egyszerűen semmi nem jó. És nem tudok már mit kitalálni neki. Nem tudok rájönni, hogy ilyenkor mi a baj.
2011. nov. 13. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy unatkozik vagy a közelségedre vágyik. Nálunk is szokott ilyen lenni, ilyenkor kiveszem játszunk egy kicsit, vagy viszem magammal ahol épp dolgom van a lakásban Pl a konyhában főzök, akkor ott van mellettem hordozóban. A fiamnak sokszor annyi is elég hogy lásson engem.
2011. nov. 13. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem adtál neki olyan kaját, amit eddig még nem evett?
2011. nov. 13. 23:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak a közelségedre vágyik. Az egyik fiam is pont ezt szokta csinálni. Olyankor felveszem, picit ölelgetem, simogatom a hátát. Pár perc alatt megnyugszik, berakom a járókába, ott meg már eljátszik és megint jó a kedve.
2011. nov. 14. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!