Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eléggé ki van pállva babám...

Eléggé ki van pállva babám nyaka. Mivel kenjem?

Figyelt kérdés

Jövő héten hétfőn megyünk tanácsadásra,beteg rendelésre nem akarom elvinni, mert már volt ilyen.Akkor neogranormonnal kentem, jobb lett és a doki adott még egy patikai kenőcsöt attól teljesen elmúlt.Most hol jobb, hol rosszabb, sajna mikor beizzad, akkor rosszabb...mit tegyek?Nem akarok e miatt beteg rendelésre menni...

7 hós a fiam

2011. máj. 10. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem fürdés után hintőporral
2011. máj. 10. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Hintőport ne! Beleragad ahogy izzad. A neorganormon jó, ill. a gyógyszertárban kapható merkurochrom (vagy ilyesmi) nevű kenőcs.
2011. máj. 10. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor nem fog még jobban kiszáradni??
2011. máj. 10. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk olyan szinten be volt pállva, hogy már nedvedzett neki. Én nagyon megijedtem, nem tudtam mi lehet az és bementünk a Heim Pálba. Ott mindjárt mondták, hogy mi is ez. Nekünk azt mondták, hogy Neogranormon és Canesten egy-egy csík, összekeverve, és azzal, vagy Sudocrem, vagy akár popsikenőcs, fürdetőt, bármi jó rá, de hintőpor semmiképp. Annyit javasoltak, hogy nyáron amikor nagyon meleg van egy pamut valamit sálként tegyek a nyakába, ami elszívja a nedvességet. Ja, a Canestent én csak az első alkalommal használtam, mert pici babáknak nem igazán javasolják.

2 hónapos kislány anyukája

2011. máj. 10. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is Sudocremet hasznalj, az nekunk mindig egy ejszaka alatt elmulasztotta!!
2011. máj. 10. 19:39
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm!csak termékminta van belőle itthon, de gondolom az is jó, ugye?

nem baj, hogy nem viszem be e miatt a rendelőbe ugye?nem akarok ott a beteg gyerekek között várakozni, mikor hétfőn megyünk...

2011. máj. 10. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Tökéletes lesz a termékminta is,lehet el is múlik és nem kell orvoshoz vinned.
2011. máj. 10. 21:02
 8/9 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM!!!holnap első dolgom lesz hogy bekenem neki mikor felkel.Bár reggel még nem vészes, csak nap közben, mikor izzad.Eléggé izzadós, és a panelban meleg van...

Remélem elmúlik...

2011. máj. 10. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én lánykám is husis, és a hajlatait illetve a nyakát fürdés után és reggel is behintőporozom és szépen elsimítom neki. Így minden helyre annyi jut amennyi kell, és ő már 6 hónapos de egyszer sem csomósodott be a hintőpor.
2011. máj. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!