Eléggé ki van pállva babám nyaka. Mivel kenjem?
Jövő héten hétfőn megyünk tanácsadásra,beteg rendelésre nem akarom elvinni, mert már volt ilyen.Akkor neogranormonnal kentem, jobb lett és a doki adott még egy patikai kenőcsöt attól teljesen elmúlt.Most hol jobb, hol rosszabb, sajna mikor beizzad, akkor rosszabb...mit tegyek?Nem akarok e miatt beteg rendelésre menni...
7 hós a fiam
Nekünk olyan szinten be volt pállva, hogy már nedvedzett neki. Én nagyon megijedtem, nem tudtam mi lehet az és bementünk a Heim Pálba. Ott mindjárt mondták, hogy mi is ez. Nekünk azt mondták, hogy Neogranormon és Canesten egy-egy csík, összekeverve, és azzal, vagy Sudocrem, vagy akár popsikenőcs, fürdetőt, bármi jó rá, de hintőpor semmiképp. Annyit javasoltak, hogy nyáron amikor nagyon meleg van egy pamut valamit sálként tegyek a nyakába, ami elszívja a nedvességet. Ja, a Canestent én csak az első alkalommal használtam, mert pici babáknak nem igazán javasolják.
2 hónapos kislány anyukája
köszönöm!csak termékminta van belőle itthon, de gondolom az is jó, ugye?
nem baj, hogy nem viszem be e miatt a rendelőbe ugye?nem akarok ott a beteg gyerekek között várakozni, mikor hétfőn megyünk...
KÖSZÖNÖM!!!holnap első dolgom lesz hogy bekenem neki mikor felkel.Bár reggel még nem vészes, csak nap közben, mikor izzad.Eléggé izzadós, és a panelban meleg van...
Remélem elmúlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!