Hét hetes babám csak a jobb arcán hajlandó feküdni. Szegényt bárhogy kitámasztom valahogy mindig kiszabadítja magát. Mit tegyek, hogy ne deformálódjon a feje és a nyaka?
Szia4Csaka kérdésed első részéhez tudok hozzászólni.Próbáld meg ha elaszik,át forditani neki a kis fejét,ha fent van úgy feküdjön hogy balra nézzen.Nekem is igy volt a kislányom,3 hónapos korára teljesen jobbra húzott a kis feje.Sok sok kinlódásunkba került mire most már aránylag egyenesen néz.inkább kisebb korában szokja meg.
A kis popsijára azt olvastam jó a kamillás lemosás,én nem próbáltam,de ártani nem árt szerintem.
Voltatok már ortopédiai kontrollon? Nincs a babádnak torticollisa? Nekünk van, és a 9 hónapos lányomat még legalább 3 hónapig gyógytornára kell hordanom. Ő is teljesen elfeküdte az arca jobb felét, az egész kis feje, a fülei, a koponyája, de még az arcocskája is egy kicsit felemásak. Én is próbáltam mindent, tornáztattam, forgattam a kiságyban, törölközőt-párnát raktunk a feje mellé, de akkor is csak jobbra fordult. Akkor javult a helyzet, amikor elkezdett forogni. Én álmában szoktam átfordítani a fejét balra, akkor egy darabig azon feküdt.
A popsira a neogranormon kenőcsöt használtad már? Esetleg próbáld meg azt is. Nem hinném, hogy a hintőpor magában segítene, mert csak szárítana a most amúgy is érzékeny bőrén.
Hintopor felesleges, a kamila csipheti, mi hasznaltunk koromvirag ktremet neha, kulonben a Sudocream jo..
Nyakproblema nalunk is volt de mas jellegu, nem tudott hason lenni, fajt szopinal...elmentunk (angliaban elunk) egy Cranial Osteopath-hoz, vmi csontkovacs fele, nem ropogtatos, 2szer fel oras masszirozas utan megszunt a problemank, babam csaszaros lett sajnos es naluk ez gyakori problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!