Mitől ilyen a babám nyaka?
Ilyen a babám nyaka, a gyerekorvos nem mondott semmit csak irt neki elokomos kenőcsöt. Szerintetek mitől ilyen hogy tudom megakadályozni? Minden fürdés után meg van neki törölve. Most már szebb volt olyan hogy véres volt és nagyon piros.

A szteroidos krémeket nem lenne szabad használni, mert igencsak sok problémát okoznak.
Ha kicsi nyakát meg naponta többször hintöporozd be és tartsd hüvösebben - 20 fokos szoba böven elég - , illetve kevesebb ruhát adj rá, mert az izzadtság okoz ilyet.

Szerintem is bepállott a kisbőre.Vagy megizzad alváskor vagy napközben.
Nekem mikor kicsi volt a kisebbik kisfiam , nyáron volt így .Hintőporoztam napjában többször , csak tiszta vízzel mostam , vigyáztam hogy alváskor ne izzadjon .Ki takartam , betakartam.Esetleg kamillában fürdetetted hátha az is segítene.Vagy gyógynövények közül vegyél csalánt .Főzz belőle ki s szűrd a fürdő vízébe vagy töröld át.Ha kell segítség írj nyugodtan.

Kamilla, hintőpor szárít, ekcémára NEM JÓ!!!
Az Elocom ekcémára való kenőcs. Elsőre általában mindig azt adják. Ha nem javul tőle, és nagyon csúnya, akkor nem a háziorvossal szórakoznék, hanem sürgősen vinném bőrgyógyászatra. Fiamnak popsiján voltak ekcémás foltok, a gyerekorvos írogatta fel a hülye krémjeit. Már a második után meguntam, és inkább bevittem a Heim Pál bőrgyógyászatára. Ott mondták, hogy gombás ekcémája van és olyan kenőcsöt adtak neki, amit csak és kizárólag az ő saját gyógyszertárukban készítenek. 3 nap alatt elmúlt és utána soha nem is volt többet gondja.
Lányaim nyakán voltak ekcémás foltok, nekik a László Kórház bőrgyógyászatán adtak olyan krémet, amitől pikk-pakk elmúlt és az azóta eltelt 10-12 évben sem volt gond soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!